4. søndag i advent (2017)

Så blev det den sidste søndag i advent og juleaften. Har i fået styr på det hele inden det går løs? Jeg havde så meget at se til i går, at jeg ikke fik skrevet mit advent indlæg i går, så der for får i det i dag, da jeg lige har et par timer, hvor jeg kan slappe af inden den står på morgenbord med vafler og at min søster og jeg skal til Sverige.

Igen i dag har jeg fået nogle rigtig fine gaver. Af Daniella fik jeg chokolade og de søde 3 små ugle figure. Jeg er helt pjattet med den chokolade man kan få i julen og jeg elsker ugler, så jeg er så glad for gaven! Af min veninde fik jeg de grå bløde hyggesokker, jeg tog dem på med det samme og gik med dem hele dagen, indtil gæsterne kom, hvor jeg skiftet dem ud med de fine glemmer sokker, som jeg fik af min mor.

I går var det sådan en hyggelig dag. Vi startet med at sove længe og lave morgenmad, da alle var stået op. Efter det gik vi og gjorde huset klar til gæster, og begynde på julemaden. Imens vi lavede maden så min mor, søster og jeg The Holiday, som er en af vores ynglings julefilm. Da gæsterne kom startet vi med velkomst drink, og efter det fik vi en julemad og til sidste danse vi rundt om træet og pakkede pakker op. Der var så mange pakker, så vi blev sendt færdige og den sidste gæst gik lidt 00, så vi gik bare direkte i seng.

Jeg håber at i har haft en fantastisk aften og at i har fået nogle gode gaver. Til sidst vil jeg runde af med at sige at jeg  har nydt at være med i #bloggeradvent, for det har været så hyggeligt at se hvad folk har fået, og det ser ud til at alle er blevet glad for deres gaver.

 

Comments

  1. Svar

    Perfekt gave, de er virkelig søde de der ugler.. og lige dig.. ha ha.. 😀
    Ser virkelig smukt ud hos jer og lyder til det bare har været en skøn dag.

    Dejligt at du har nydt at være med i årets bloggeradvent, håber du kan lokkes med igen en anden gang.. <3

    Jule kram <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *