3. søndag i advent (2017)

Sidste uge er fløjet afsted. Jeg har haft en masse aftaler og i skolen har vi kørt julekonkurrence, hvor vi har skulle lave et nisselandskab, og en masse andre hyggelige ting.I #bloggeradvent har jeg i år sendt til Sennie og jeg modtager mine egne pakker af Daniella. Hvis i vil læse mere om det, og se hvem der sender til hvem kan i gøre det her. Udover #BloggerAdvent har jeg også byttet adventgaver med pigerne fra gangen og fået af min mor, og min plan er at jeg hver søndag vil vise, hvad jeg har fået samt skrive lidt om hvad jeg har lavet på dagen.

 

Igen i dag har jeg fået nogle rigtig fine gaver. Af Daniella fik jeg nogle smukke bogmærker (tror det er bogmærker), en notesbog og blyanter. Af min mor fik jeg noget lækkert undertøj og af pigerne på gagen fik jeg slikkepinde og Ti ting jeg har lært om kærlighed af Sarah Butler. Jeg kender ikke til bogen, men den lyder rigtig sød. Har i fået nogle gode gaver?

Min weekend har været dejligt afslappet, hvilket har været utroligt rart. For det er lang tid siden at jeg har haft en weekend, med så få planer, og jeg kommer til at lave en masse ting i juledagene, så det har været rart af være hjemme og få styr på hjemmet. I fredag var Mie og jeg i Tivoli. Igen i år har de pyntet utroligt fint op. Jeg har været der inde 3 gange i løbet af næste uge, og skal der ind igen på tirsdag, så jeg regner med at i får et samlet indlæg omkring mine besøg på et eller andet tidspunkt. I går og dag har jeg bare slappet af, så jeg har set en masse serie afsnit, youtube og julefilm.

Jeg håber at i har haft en skøn weekend! 🙂

 

 

 

 

Comments

 1. Svar

  Tusinde tak for gaven!
  Og sikke nogle lækre gaver du har fået!
  Jeg håber at du nyder din søndag ;D

 2. Svar

  Sikke nogle dejlige ting og de er da bare mega søde, de der bogmærker.. 😀

  Lyder til at du har haft en skøn weekend.. Håber du får en rigtig dejlig jul..

  Knus <3

 3. Svar

  Du må endelig melde tilbage når du får læst bogen, om den kan anbefales 😀
  De er virkelig søde, de der bogmærker <3

  Tak for en hyggelig tur i Tivoli forleden…. Mmmm… brændte mandler 😀

  Julekram fra mig <3

 4. Svar

  Åh så smukke bogmærker <3 Glædelig jul til dig og dine kære <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *