2. søndag i advent (2017)

Tænk at der er under 14 dage til juleaften. Jeg synes at tiden går helt vildt hurtigt! Jeg håber at i havde en fantastisk 2. Søndag. I #bloggeradvent har jeg i år sendt til Sennie og hun kan se, hvad hun fik af mig her her) og jeg modtager mine egne pakker af Daniella. Hvis i vil læse mere om det, og se hvem der sender til hvem kan i gøre det her. Udover #BloggerAdvent har jeg også byttet adventgaver med pigerne fra gangen og fået af min mor, og min plan er at jeg hver søndag vil vise, hvad jeg har fået samt skrive lidt om hvad jeg har lavet på dagen.

I søndags fik jeg igen nogle rigtig fine gaver! Af Daniella fik jeg en rigtig fin kop, nogle te breve og havergryns kugler. Af min mor fik jeg lokal honning fra den by hun bor i, og af pigerne fra gangen fik jeg pebernødder og Capri-sun juice. Jeg har haft noget kriller i halsen, så det er helt perfekt at jeg får te og honning, som jeg kan hygge mig med om aften. Man skulle næsten tro at Daniella og min mor havde snakket sammen og aftalt, hvad de skulle købe til mig 😛

I søndag var min lillesøster og jeg ude og købe julegaver sammen i København. Vi har stort set altid givet julegaver sammen, så hvert år mødes vi og køber dem sammen. Sidste år mødtes vi med min mor og hendes mand, for at spise frokost, og det var så hyggeligt, så vi blev hurtige enige om at det skulle vi igen i år. Vi skulle mødes med dem kl 14, så min søster og jeg  havde aftalt at vi skulle mødes kl 11 på strøget, så vi havde god tid til at købe vores julegaver. Vi havde åbenbart valgt alt for lang tid til det, for da der var gået 45 min, havde vi købt den sidste gave, som vi skulle købe og der stadig var to timer til vi skulle mødes med de andre, så efter noget snakken om hvad vi så skulle valgte vi at tage på en café (mor var sød så sød at give os penge til noget varmt at drikke), da vi var færdige med det havde vi stadig lidt over en timen tilbage, så vi besluttet os for at tage i Tivoli. Det er første gang jeg var der inde i deres jule sæson, og der er virkelig fint der inde! De har virkelig gjort det hyggeligt med juletræer, nisser og en masse dufte af jule. Da det var tid til at mødes med Mor og Hans, tog vi hen til det aftale sted. Vi var inde på Cafe G (vi var også der inde sidste år) som er en super fin café sted med lækkert mad. Jeg fik en burger og der var så meget mad, at jeg næsten var mæt af den til resten af dagen. Hele dagen var virkelig hyggelig, og jeg er glad for at jeg endelig har fået styr på alle julegaverne, samt de pakker som jeg skal have til med de forkskelige pakkespil aftner.

På næste søndag har jeg ingen planer, så der regner med at jeg skal slappe af med varm kakao og en masse julefilm.

 

Comments

  1. Svar

    Dejlig indlæg og skønne billeder du har lagt op. Lyder som en rigtig god søndag ?

  2. Svar

    Sikke nogle fine ting og ser ud til at i bare havde en skøn dag..
    Må også være dejligt at være færdig med julegaverne, føler mig lidt bagud i år.. 😀

    Håber du får en god uge.. Knus <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *