1. søndag i advent (2017)

Tænk at vi allerede er i December måned. Jeg synes at tiden er gået mega hurtigt i år. Der har været ret stille i bloggen i sidste uge, og jeg havde ellers planlagt at skrive en del indlæg, men min computer valgte at gå i stykker  og ikke nok med det, så har jeg haft ferie og jeg har ikke andre computer i hjemmet end min bærbar, så jeg har ikke haft mulighed for at skrive på bloggen, heldgivis har jeg fået besked på at de har lavet den, så jeg regner med at jeg henter den i dag.

Hvis i læste det her indlæg kunne i se at jeg i år deltager i #BloggerAdvent. Meningen er at man hver søndag skal skrive et indlæg om hvad man fik i sin pakke, men pga det med computer er mit indlæg først kommet op i dag. i år skal jeg sende til Sennie  (hvis i vil se hvad Sennie fik af mig, kan i se det herog jeg modtager mine egne pakker af  Daniella. Hvis i vil læse mere om det, og se hvem der sender til hvem kan i gøre det her. Udover #BloggerAdvent har jeg også byttet adventgaver med pigerne fra gangen og fået af min mor, og min plan er at jeg hver søndag vil vise, hvad jeg har fået samt skrive lidt om hvad jeg har lavet på dagen.

I går fik jeg nogle lækkere pakker! Af Daniella de 4 smukke lys og den fine lysholder, i min venindes pakke var der varm kakaodrik og mini skumfiduser og af min mor fik jeg Earl Grey te som kvædete. De var helt perfekte pakker og jeg glæder mig til at bruge dem i løbet af December måned. For nogle dage siden tænkte jeg at jeg vil købe nogle nye lys og varm kakao, så det var lidt sjovt at det lå i pakkerne.

I går var min mor, jeg og lillesøster hjemme hos min mormor og morfar. Min mormor har fået opereret sin hånd, så hun må ikke lave noget i de næste par uger, så de havde spurgt om vi ikke vil komme og hjælpe med at pynte op til julen. Det var sådan hyggelig dag og jeg er glad for at vi kunne hjælpe dem. På næste søndag, skal min søster og jeg ud og købe julegaver. Jeg glæder mig og det bliver super dejligt at få styr på gaverne. Udover julegaver skal vi også købe gaver til pakkeleg og en mandelgave, samt mødes med vores mor og hendes mand for at spise frokost.

Jeg håber at i have en hyggelig søndag!

 

Comments

 1. Svar

  Sikker nogen fine gaver 🙂

 2. Svar

  Hvor ser det bare hyggeligt ud og fine gaver..
  Tak fordi du havde lyst til at være med igen..

  Knus Jeanette <3

 3. Svar

  Dejligt med sådan nogle dejlige gaver, og dejligt med familiehygge <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *