1 søndag i Advent. 2018

Tænkt at vi allerede kan sig glædelig 1. Advent og at December måned er skudt i gang. Jeg haft en super hyggelig start på måneden, og hvis det forsætter i rasten af December, så kan det kun blive godt! I lørdags var der julefrokost med gangen, vi fik holdt en klassisk en med masser af lækkert mad, pakkespil, og druk – jeg drak ikke så meget, da jeg vidste at jeg skulle være sammen med familien dagen efter, og jeg synes godt at man kan have en sjov julefrokost, uden man behøver at være fuld, og have det dårligt dagen efter.

Som sagt så skulle jeg være sammen med familien om søndagen. Da det først var om eftermiddagen, kunne jeg slappe af der hjemme om formiddagen, med at pakke mine adventgaver op og læse i Hold om mig, og det var så rart! I år kan jeg pakke 3 pakker op når det er advent, hvilket er virklig hyggeligt 😀 Jeg har byttet gaver med min veninde Maya og Mie, og i går fik jeg nogle rigtig fine gaver af dem begge. Af Maya fik jeg en te julelakaneder + en M&M’s pose. Vi havde snakket om at vi vil købe en julekaneder til den første pakke, og kommet med små hint om, hvad for nogle vi kunne tænke os, og jeg havde fx sagt en te julekalender, så jeg vidste godt at jeg vil få en julekalender, men jeg blev overrasket over at der også var en M&M pose. Af Mie fik jeg en smuk julekop med te i, håndcrem og små lækkerier, da vi kom hjem til min mor, fik min søster og jeg også advents gaver der, og i den fik jeg en pose Summerbird, hvor der var Hasselnødder overtrukket med hvid chokolade. Mums.

Hos min mor var det rigtig hyggeligt, både min søster, mormor og morfar var der og de havde varmet æbleskriver og lavet nogle super lækkere cookies, samt te og gløgg. Vi blev der alle sammen til aftensmad, hvor vi fik en lækker flæskesteg. Da min mor bor tættere på min skolepraktik, sov jeg hos dem til i dag, og det var så rart at jeg kunne det, så jeg ikke skulle tænke på at jeg skulle hjem om aften.

På næste søndag har jeg endnu ingen planer i min kalender, så der har jeg planlagt, at jeg vil slappe af med nogle julefilm eller læse i en god bog, og bare slappe af inden det rigtig går løs med alle juleaftalerne. Jeg håber at i har haft en god søndag og at i får en dejlig december måned 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *