1. søndag i advent

dsc_0289Tænk at det allerede er 1. søndag i advent. Hvor bliver tiden af? Jeg har altid forbundet med at julen går i gang når det er den1. søndag i advent og jeg skal lige love for at den gik i weekenden for mit vedkommende. For den har stået på ren julehygge. I fredag var der julefrokost på gangen, og i går var jeg i Tivoli med Mie for at bytte adventsgaver og i dag skal jeg til indflytter fest med familien hvor der er noget adventshygge.

Når det kommer til adventsgaver har jeg også en del i år. Normalt plejer jeg at deltage i Jeanette’s #BloggerAdvent. Jeg har faktisk været med helt fra start af. Men jeg må springe fra i år. Men tilgengæld har Mie og jeg bytte gaver, og derudover har jeg også byttet gaver med to veninder fra gangen, så selv om jeg ikke er med i #BloggerAdvent, så har jeg rigeligt med gaver. Som i måske kan fornemme på billedet 😛

I min gave fra Mie fik jeg en masse fin og sjove ting, som te juleservietter, kort, juleslik og meget mere. Der udover var der et til og fra skrabekort, hvor jeg vandt 50 kr. Af min veninde fik jeg en støvkost og en cola. Lidt en spøjs gave, men jeg manglede faktisk en støvkost, så jeg er glad for den.

dsc_0291

Da jeg kom hjem fra Tivoli, lå jeg og læste i Fangirl af Rainbow Rowell. Jeg blev helt fanget af den, og jeg lå og læst til langt ud på natte. Så jeg kan godt mærke, at jeg er lidt træt i dag. Men jeg glæder mig til at se familien, og julehygge med dem.

Jeg håber også at i får en god søndag.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

 

3 tanker om “1. søndag i advent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen