Bidende kulde af Richelle Mead

Rose har seriøse kæresteproblemer. Hendes seje lærer Dimitri er måske optaget af en anden, og hendes gode ven Mason er mere forelsket i hende, end hun bryder sig om, selv om hun kan bruge det til at gøre Dimitri jaloux. Og så har hun et ubehageligt problem: hun bliver ved med at sidde fast i sin veninde Lissas hoved, når Lissa har sex med sin kæreste Christian …

Et voldsomt Strigoi-angreb ikke langt fra Sankt Vladimir’s Akademi udsletter en hel Moroi-familie og sætter skolen i højeste alarmberedskab, og alle studerende bliver sendt på tvungen skiferie. Men det glitrende vinterlandskab og lækre skisportshotel er ikke helt så sikkert, som man skulle tro.

Og da de tre venner Mason, Eddie og den lille træske Mia løber væk for at angribe de truende Strigoi, må Rose slutte sig sammen med Christian for at forsøge at redde dem. Men nu er Rose – og hendes hjerte – dog i større fare, end hun har kunnet forudse.

Uddrag fra Bidende kulde
Faktisk syntes jeg, at jeg stod og lurede – som at se andre have sex. Da Moroi-fyren var færdig og havde slikket det sidste blod bort, strejfede hans læber hendes hals i et blidt kys.
”Melder du dig frivilligt?”
Lette fingerspidser rørte ved min hals, og jeg sprang i vejret. Jeg vendte mig om og så Adrians grønne øjne og vidende, selvtilfredse smil.
”Lad være med det,” sagde jeg til ham og slog hans hånd til side.
Jeg har efterhånden læst rigtig mange vampyr serier og jeg må indrømme at den her serie er gået hen og blevet en af mine ynglings serie! Da jeg var færdig med den havde jeg ikke noget intet jeg kunne sige der var negativt om den tværdig mod havde jeg lyst til at gå ned på biblioteket og låne nr 3 og kaste mig over den lige sår snart jeg har fået den i hånden.
Jeg kan klart anbefale den til folk der elsker vampyr bøger og ikke kan få nok af den. Som sagt er jeg blevet hel vild serien og Richelles måde at skrive på.

Vampire Academy:

Skyggekysset
Originaltitel: Frostbite. Forfatter:  Richelle Mead. Serie: Vampyr Akademiet #2
Forlag: Borgen. Udgivet: 30/09 2010. Antal sider: 284. Links:  Adlibris , Saxo og Goodreads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen