100 Harry Potter Things To Do When You’re Not At Hogwarts.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cnxF1iJbmoM]

I går sad jeg på Pinterest og faldt over en del Harry Potter ting, som den fan jeg jo nu er. Specielt den her video synes jeg er ret sjov, så den vil jeg lige dele med jer. Billedet neden under er andre ting som jeg fandt. Jeg synes at både halskæderen og armbåndet er ret fint, noget som jeg godt kunne finde på at købe, også synes jeg at det er lidt sjovt at se Jennifer Lawrence, sidde og læse HP i pausen. 

Hvad med jer, var det noget i kunne finde på at købe? 

HP1

Alle billederne er nogle som jeg har fundet på Pinterest, men jeg har selv sammen sat dem.

3 tanker om “100 Harry Potter Things To Do When You’re Not At Hogwarts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen