Vildskab af Maggie Stiefvater

En storladen, sanselig og dramatisk Romeo og Julie-roman, bare som paranormal romance, når det er bedst. Om den (måske) umulige kærlighed mellem Grace på 17 og Sam, en varulvedreng, der lever med sin flok i de store skove, bag Graces hus. Sam blev bidt af en varulv som barn, nu er han et menneske om sommeren, men ulv om vinteren.
Grace og Sam tiltrækkes usigeligt af hinanden, og da skæbnen vil, at de to mødes, er det ikke en ulv ,men en såret dreng, Grace finder i skoven. Hun plejer ham, mens deres kærlighed vokser, men vinteren nærmer sig, og Sam skal være ulv igen. Måske for evigt?

Bogen er skrevet af amerikanske Maggie Stiefvater og solgt til udgivelse i 19 lande. Det er første del af en serie på 3 bøger.

Uddrag af Vildskab
”Jeg boksede ham i kådhed på armen og så ud ad vinduet, mens vi nærmede os huset. Vi kørte gennem en bevoksning af egetræer. Triste, orangerøde blade, tørre og døde, klyngede sig til grenene og blafrede i vinden, ventede på det vindstød, der ville sende dem ned mod jorden. Det var det, Sam var: på gennemrejse. Et sommerblad, der klamrede sig til en frossen gren så længe som muligt.”
Jeg havde det svært ved den her bog. På den ene side elsker den her verden med ulvene og at der ikke er det her typisk 3 kants drama mellem 2 fyre og en pige og jeg kan godt lide at fortællingen skiftes mellem Grace og Sam.

Men så må jeg også sige at jeg synes den er kedelig, det er ikke fordi der ikke sker nået, men det er som om at forfatterne ikke kan beslutte hvad hun vil.

Det tog mig længere tid at komme igennem den her bog en normalt og jeg kommer først til at læse de næste bøger, når jeg ikke har nået andet at læse i, da jeg ikke tror at de bliver bedre, men man kan jo altid tage fejl.

The Wolves of Mercy Fa:

Lidenskab Forever
Originaltitel: Shiver. Forfatter:  Maggie Stiefvater. Serie: The Wolves of Mercy Falls #1
Forlag: Gyldendal. Udgivet: 26/10 2010. Antal sider: 427. LinkAdlibrisSaxo og Goodreads

Comments

  1. Svar

    Forsiderne til denne serie er gudeskønne, men desværre synes jeg, at indholdet er temmelig middelmådigt. Desværre.

    Jeg så lige, at der var et billede af ‘Blodig Arv´, under ‘Jeg læser’. Jeg har den selv liggende på bogreolen, men er desværre ikke kommet meget længere med den. Er den værd at gribe fat i asap?

  2. Svar

    Ja de er , men jeg var lang tid om at læse den. jeg ved heller ikke helt om jeg vil læse nr to har du læst den?

    Jeg havde glæde mig til at læse blodig arv fordi den lød spændende. men jeg blev skuffet over den. da jeg havde læst de første 50 sider måtte jeg ligge den fra mig, fordi jeg synes den var kedelig.. så jeg ved ikke hvordan den er om den forsætter el om der sker mere.. når du engang har læst den må du godt skrive om hvad du synes om den.. hvis du synes den er god kan det være at jeg vil tage fat i den igen ..

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *