2 søndag i Advent. 2018

Glædelig 2 søndag i advent! Jeg håber at i har en dejlig søndag. Min har været stille og rolig – lige hvad jeg havde brug for! Min søndag startet hos min mor og hos hendes mand, da jeg har sovet hos dem, for i går var vi plus min mormor, morfar og veninde inde og se Den tid på året, som er Paprika Steens nye julefilm. Filmen var ret sjov og jeg det var sjovt at se, hvordan en jul også kan være, og lige pludselig er jeg glad for at den i vores familie er stille og rolig aften.  Da filmen var slut, tog jeg som sagt hjem til min mor, hvor vi fik lavet noget lækkert aftensmad, og hygget med te og film.

I dag da vi stod op, sagde mor “Skal jeg  ikke køre til bageren” så imens hun hentede brød, dækkede vi andre bord, og det blev et lidt voldsomt men ikke mindst en lækker morgen bord. Både min mor og hendes mand havde planlagt en pratisk søndag, hvilket var helt fint med mig, for så kunne jeg tage hjem og nyde det sidste af min søndag her hjemme.

Jeg pakkede mine advent gaver op hos mig, og igen i dag var der nogle virkelige gode gaver! Af Maya fik jeg en pakke jule te, i min mor pakke var der en oplevelse boks med et cafébesøg for 2 og af Mie fik jeg en film, nogle Pebermynte Candy Cane Body Butter, som dufter så godt! Jeg er glad for alle gaverne og jeg glæder mig til at drikke noget te, og bruge min body butter i løbet af vinteren. Oplevelse boksen, kan jeg heldigvis gemme til næste år, så den vil jeg bruge, når julen er overstået.

Min jul er endelig fladet på plads, og jeg får vildt meget at se til, min jul ser nemlig sådan her ud:

  • D. 18. Middag med min veninde.
  • D. 19. Svendegilde for en der stopper i SKP (min skolepraktik) og så skal Mie og jeg til Desserthuset.
  • D. 20 Skal min søster, far, hans kæreste og jeg spise middag i København.
  • D. 21 Skal min søster, mor og hendes mand og jeg købe julegaver
  • D . 23 Er det min søsters fødselsdag.
  • D. 24 Holder vi jul hos min mormor og far.
  • D 25-26 Tager min søster og jeg til Sverige for at holde jul hos vores far og hans kæreste.
  • D 27 Er der julefrokost med familien hos min onkel.

Som i kan se, så kommer der til at ske en del, og selv om jeg glæder mig til det, så håber jeg ikke at det bliver alt for stresset, og for at jeg kan slappe af med familien, så holder jeg en pause fra bloggen i julen, så jeg ikke skal have dårlig samvittighed over at jeg ikke får skrevet på den.

Hvordan ser jeres jul ud?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *