2. Søndag i advent

Så blev det 2. Søndag i advent, og tid til at åbne nye pakker. Har i haft en god weekend? I fredag var min veninde og jeg i københavn, og vi havde en super hyggelig dag. Udover det er der ikke sket særlig meget, hvilket er meget godt, for jeg blev ramt af sygdom i slutningen af ugen, så i lørdags og i dag har jeg ligget med snot næse. Der for har jeg slappet af med de 4 nye afsnit af Gilmore Girls. Hold nu op nogle afsnit. Det var et super dejligt gensyn, med de sjove og elskelige personligheder, jeg kan ikke få nok af Gilmore Gilrs og med den afslutning vi fik, så håber jeg at der kommer mere. Har i set dem, og hvad synes i om dem?

dsc_0345 dsc_0348

Da jeg var til familie hygge sidste søndag gav min mor en pose med adventgaver i hånden. De er virkelig fine gaver, og i den første var der den julete, som familien altid drikker til jul, og i dag var der en lækker shower gel.

Mie gav mig igen en masse forskellig ting, blandt andet julelys, juleslik, te breve, kakao flasken, og den favrige pakke. Der udover var der også den søde julekop. I fredags da jeg var i byen med min veninde, kiggede jeg faktisk på julekopper, men kunne ikke lide dem der var, og den her er helt perfekt, og lidt sjovt at jeg fik den nu, hvor jeg selv kiggede efter en. Min anden veninde gav mig en tapeholder og sokker med ugle motiv. Jeg mangler en tapeholder, så det var en perfekt gave.

Jeg håber også at i får en god søndag.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

 

2 tanker om “2. Søndag i advent

  1. Jeg håber at du kan bruge min gave 🙂 <3

    Håber du har haft en dejlig weekend.

    Nu er der 2 gaver tilbage :-*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen