Turen går til Oslo #3

Jeg tænkte på at det var på tide at i fik mit sidste indlæg om Oslo turen. De to første var om båden og om indsejlingen, og i dag vil jeg vise jer billeder fra selve byen. Det er første gang jeg har været i Oslo, så jeg var ret spændt på at se den.  Vi havde få timer at gøre godt med i byen, men jeg synes stadig at vi fik set en del, og gået en god gå tur på den tid vi havde. Vi fik blandet set (ude fra), rådhuset, lidt af gå gaden og operaen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oslo bruger stadig sporvogne samt busser som en del af deres transport muligheder. Vi fik ikke prøvet dem, men det var sjovt at se dem i byen. Det her er en blå linje. Men vi så spottede også en gul sprogvogne, for de har forskellige farver alt efter hvilken linje de har.  

Det Royal palads. 

Jeg ved ikke om i kan se det. Men på deres fortov, var der skrevet små citater. Der var ret mange, og det var sjovt at gå og læse dem. 

Vi valgte at spise på Jensens bøfhus. Vi kom lige under deres frokost tilbud, så vi fik det til en rimlig pris. De var søde, og maden smager som på de danske resturanter. Dog er der lidt mere af den grønne pynt, som de har fjernet fra vores 😛 

Jeg fik spottet en boghandler, og det var sjovt at se de norske bøger. Der var blandet to udgaver af Jojo Moyes. Her i blandt dem var der Efter dig. Jeg synes at den danske udgave er rigtig fin, men på en eller anden måde kan jeg bedre lidt den norske. Hvad er i til?

Fra gå gaden gik vi ned på haven, hvor de har deres opera hus. Den er super flot, og man kan gå helt op på taget af det, som i måske kan se på billederne. Jeg tror det vil være en flot oplevelse, men vi sprang det over, og i stedet gik vi tilbage til både, og nød en Iceblend hos Baresso. 

Oslo er en super hyggelig og charmerende by, så jeg var helt ked af, at vi ikke havde mere tid i byen. Noget andet jeg godt kan lide ved den er at det hele Men hele ligger inden for gå afstand, så man behøver ikke tænke på transport, og hvordan det funger. Hele turen var rigtig hyggelig, så jeg kunne godt finde på at gøre det igen, også måske gøre det med en overnatning i Oslo, så man kan nå at se mere af byen. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *