3 søndag i Advent. 2018

Glædelig 3 søndag i advent. Jeg håber at i har haft en skøn søndag. Jeg har selv haft en super hyggelig søndag, da min veninde og jeg har haft vores årlige juletur inde i København.

Vi startede i med at mødes ved 11 tiden, for at tage toget ind til Fisketorvet, hvor vi skulle ind og se Aquaman, da jeg havde en oplevelse boks med gavekort og burger på Sunset. Da vi havde hentet vores billetter til filmen, var der en time til at filmen begyndte, så vi var startet med at spise vores burger før filmen. Aquaman var en virkelig fed film, vi elsker begge to superhelt film, og der var masser af action og alt det andet der plejer at være i  superhelt film og vi var underholdt fra start til slut. Filmen er utrolig flot lavet også er Jason Momoa heller ikke helt tosset at se på :P.

Fra Fisketovet tog vi toget til Strøget, hvor vi gik ned til  Hotel d’Angleterre, for at se på deres smukke julepynt. Der fra vil vi i Tivoli, hvor vi gik tilbage ned igennem strøget, hvor vi blandet andet så Chrimsmarket og så helt tilfældigt så vi også H.C Andersen julemarked. Begge steder var super hyggelige med deres små boder, og juledekorationer. På H.C Andersen julemarked var der endda en rar julemand, der gik rundt om små snakkede med folk.

Vi havde troede at der vil være probet med folk i Tivoli, men der var faktisk ikke så mange, som vi havde regnet med at der vil være. Det er 3 gang at jeg er i Tivolis julesæson, så det var fint for mig at vi ikke behøvede at gå hele Tivoli rundt, men at vi bare gik lille rundet, for at se på deres boder, og juletræet. Vi komme ikke særlig sent hjem, men jeg var ret træt efter at have gået og alle de indtryk, som jeg har fået i løbet af dagen, så da jeg kom hjem, sad jeg bare og slappet af med min bærbar og hørte julemusik.

Den sidste søndag i advent falder på min søster fødselsdag, så der kommer jeg til at være sammen med hele familien, hvor vi skal fejer hende, med  fødselsdag/julebord og pakkeleg.

Hvad har i af planer på søndag?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *