3. Søndag i advent

I weekenden har jeg været i sverige og haft nogle hyggelige dage med min søster og papfar. Vi kørte blandet andet til Helsingeborg (blev skuffet over hvor lidt juleting der var i byen) og slappet af hjemme hos min papfar med lækkert mad og film. Jeg kom sendt hjem i dag, så der for kunne jeg heller ikke åbne mine pakker før om eftermiddagen

I dag fik jeg af Mie igen en masse forskellig ting, blandt andet , juleslik, te breve, kakao den røde æske med forskellige ting med granatæble duft, sugerør og meget mere. Af min veninde på kollegiet fik jeg en æggedeler og pebernødder og af min mor fik jeg en tur til København i det nye år. Alle 3 pakker er var nogle super skønne ting, og det er sjovt at der er så mange forskellige ting.

Jeg håber at i har haft en god søndag 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen