Mit liv som tyv af Ally Carter

Originaltitel: Heist Society. Forfatter:  Ally Carter. Serie: Heist Society #1
Forlag: Forlaget Alvilda. Udgivet: 11-05-2011. Antal sider: 306. Format: Bog

Da Katarina Bishop var tre år, tog hendes familie hende med til Paris. Ikke for at se byen – men for at plyndre Louvre! Da hun var syv, stjal hun de østrigske kronjuveler. Og som teenager er der ikke det kunsttyveri i verden, Katarina ikke har været med til.

Men da hun fylder 15, forlader hun sin familie for at starte et normalt liv uden for det internationale kupmiljø. Det er lettere sagt end gjort . Kort efter får en dødsensfarlig mafiaboss stjålet fem uvurderlige malerier. Kun én i verden er dygtig nok til sådan et kup: Katarinas far. Problemet er bare, at han ikke har gjort det!  For at frelse sin far fra den visse død er Katarina tvunget til selv at opspore den rigtige tyv.

Med mafiaen og Interpol i hælene har hun nu to uger, et team af teenagere og forhåbentlig nok talent som tyv til at stjæle malerierne tilbage.

 Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen 

Det er første gang jeg læser en bog hvor vi ser handlingen fra en tyvs side af og jeg må sige at jeg synes at ally gør det godt som andre skriver, man skulle tror hun selv havde prøvet det så velskrevet som den er skrevet.der for  blev jeg også med det samme fanget af bogen og dens hovepersoner som men også nemt kommer til at holde af og man følger spændt med i hvad de kommer ud for og vil klare det med at få malerierne tilbage.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg vil læse den næste bog når den en gang ud kommer og se filmen når den en gang kommer i biograferne

Heist Society serien:
Heist Society. Mit liv som tyv af Ally Carter, ISBN 9788771051407  Heist Society 2: Pigen uden navn af Ally Carter ISBN 9788771052411

2 tanker om “Mit liv som tyv af Ally Carter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen