4 fantastiske show oplevelser i julen.

I løbet af November og December har jeg været så heldig at opleve 4 fantastiske show. Jeg har alle sammen set dem inde i København sammen med nogle veninder, og det har været så hyggeligt at opleve sådan nogle kultur oplevelser med dem.

Linie 3 juleshow var det første show jeg skulle se sammen med 2 veninder. Vi skulle se det i Operahuset og den ene veninde og jeg havde set deres første juleshow, og jeg har set nogle af deres show live før. Så vi vidste lige som godt hvad vi kunne forvente af dem, og de levede fuldt op til forventningerne! Der var masser af julemusik – både for store og små og dansk og engelske sange puls en masse af deres humor. Vi så det i ugen op til den 1 December og det var helt perfekt, for jeg skal da lige love for at man kom i julehumør af dem og man kunne ikke lade være med at synge med på de velkendte julesange!

Tarzan (musical) Så jeg faktisk sammen med de samme veninder og en uge efter vi havde set linie 3. Men vi havde faktisk købt billetter til Tarzan tilbage i sommeren 2017 (det er er også dem jeg har set Klokkeren fra Notre Dame med) og vi har sådan glædet os til at vi skulle ind og se den! Fredericia Teater havde virkelig lavet en flot musical lige fra scene opsætningen, til dansen og musikken. De havde taget udgangspunkt fra den Tarzan historie og sange vi kender, men så selv tilføjet scener og sange og det fungere rigtig godt. Vi skulle se Tarzan i Falconer salen (på Frederiksberg) og før vi skulle ind og se den spise vi på en hyggelig italiensk restaurant og da tarzan var færdig sluttet vi af på The Old Irish.

Stig Rossen Julekoncert så jeg med en veninde i midten af December. Da vi tog hjemmefra var humøret højt, for nu skulle vi ind og have en hyggelig tur i Tivoli. Vi kom da også ind i Tivoli sammen med en masse andre mennesker og vi kom helt i julestemning, men 30 min før showet startede går det op for os at det slet ikke er i Tivoli men ude ved Tivoli Hotellet. Min veninde og jeg gik i små panik over at vi ikke vil nå det da Tivoli Hotellet ligger et stykke væk fra Tivoli, men vi kom heldigvis ud af Tivoli og fik en taxa, som fik os der over på 15 min, så vi nåde lige at komme der ind, inden showet gik i gang. Pyh ha. Vi var helt færdige, og da vi først fandt vores pladser og fik sat os vidste vi ikke om vi skulle grine eller græde af det. Haha men det er så typisk os. Jeg er vokset op med Stig Rossens julemusik og min veninde elsker heldigvis julen og er begyndt at høre hans musik, så det var sådan en stor oplevelse at høre ham synge de smukkeste julesange! Det smukkeste øjeblik i koncerten var nok da alle stod op og sang fællessang til Dejlige er jorden. Min veninde og jeg har begge to Tivoli kort, vi var slet ikke færdig med Tivoli, så da koncerten var færdig, tog vi bussen tilbage til Tivoli, hvor vi blandt andet fik vores årlige flæsestegsandwich. Da vi havde spist vores mad begyndt at regne, og da vi havde set det meste af deres juleting før koncerten, så besluttet vi  os bare for at gå en runde rundt i haven, inden vi tog hjem igen.

Snedronningen var jeg inde og se med Mie den 21 December. Den her gang skulle vi se den inde i Tivoli, men da vi begge to har været i Tivoli en del gange op til julen, og vi skulle se forstilingen kl 13:30 besluttet vi os for at spise noget morgen mad på Cafe Vivaldi der ligger lige over for Tivoli, og det var så hyggeligt at gøre det på den måde! Snedronningen var en utrolig smuk forstilling. Det er Oh land der har lavet musikken og Dronningen har stået for kostumer og dekorationer til balletten, og de to sammen fortalte historien virkelig flot. Der var flot at få genfortalt det klassiske eventyr med billet og selv om der ikke blev sagt et enste ord under hele forstillingen, så var man ikke i tvivl om hvad der skete op på scenen. Både Mie og jeg havde planer da forstillingen var færdig, så det var så hyggeligt at vi kunne spise morgenmad og starte dagen på den måde.

I alt har jeg set 9 forskellige forskellige scene forstillinger i løbet af 2019, de har været nogle forskellige oplevelser, men de har alle sammen været fantastisk at opleve dem, og selv om jeg ved at jeg ikke får set så mange i 2020, så håber jeg stadig at jeg får set et par stykker. Her er de 9 forstillinger/musik oplevelser jeg har set i løbet af året:

Ballet forstilling AfteRite/Etudes – I Operaen.
Fredagsrock med Mads Langer – I Tivoli.
Grønkoncert – I Valby.
Jazz festival – I København.

Cirkusrevyen – På bakken med Vennepunktet.
Linie 3 juleshow I Operaen.
Tarzan (musical) – Falconer salen.
Stig Rossen Julekoncert – I Tivoli hotellet.
Snedronningen – I Tivoli.

Har du set nogle af forstillingerne? Eller har i fået set noget helt andet i 2019?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *