4 søndag i Advent. 2018

Glædelig jul alle sammen! Hvor blev tiden af, jeg syndes at December måned er fløjet afsted, og det er gået alt for hurtigt, hvis du spørge mig. I dag er det den 24 December, og jeg har stået op sammen med familien og spist en lækker morgenmad, og lige nu går vi bare og slapper af og gør os klar til i aften.

I går (på den 4 advent) var det min søsters fødselsdag,, og det var sådan dejlig dag! For det første vågnede vi op til sne, og det var så smukt at sidde i toget og se ud på snelandskabet, da jeg skulle hjem til familien. Hele familien kom om eftermiddagen til et kaffe bord, hvor der ikke manglede noget, I løbet af aften spillede vi også pakke spil, og efter det sluttede vi af med aftensmad, og det var sådan en hyggelig dag.

Jeg håbe at i får sådan en fantastisk aften, med dem i holder år og får nogle dejlige juledage!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *