4. Søndag i advent

Tænk at det allerede er 4. Søndag i advent. Er jeg den eneste der synes at det er gået stærkt i år?

I den her weekend er den stået på ture i København. I går var jeg der inde med min søster for at købe julegaver. Der var et hav af mennesker, så det tog lidt tid, men vi fik heldigvis købt de fleste gaver. Min mor og hendes kæreste, var også ude og købe julegaver, så vi mødtes med dem på en hyggelig café for at spise forkost. I dag skal jeg der ind med min veninde, hvor vi skal gå se alle deres juleting. Nå nu til gaverne, som jeg har fået i dag 🙂

I dag fik jeg af Mie igen en masse forskellig ting som, juleslik, te breve, kakao der ududover var der en notesbog, bogmærke, kulepinde, en sød uglefirgur der læser og bogen Som stjernerne står af Cora Carmack. Af min veninde på kollegiet fik jeg en de to køkken dele som i ser på billede og af min mor fik jeg en deodorant. Jeg har fået nogle rigtig fine ting i år, der har været nogle ting, som er lige mig, også nogle som jeg ikke rigtig kan bruge, men som jeg kan bruge til pakkespil, så der er nogle andre der får glæde af dem.

Jeg håber at i har haft en god søndag 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

 

En tanke om “4. Søndag i advent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen