5 film i biografen.

Så er året skudt i gang og jeg skal da lige love for at der kom nogle fede film i biografen. Indtilvidere har jeg set 5 biograf film, men der kommer hele tiden nye film, som jeg gerne vil ind og opleve i de bløde biograf sæder. Mine veninder og jeg havde planlagt at vi skulle ind og se The Greatest Showman, Pitch Perfect 3 og Wonderstruck, men vi kom detsvære ikke ind og se dem pga sygdom, dårlige spille tider i biografen osv. Det var lidt ærligt, men så må jeg se dem på et andet tidspunkt. De 5 film jeg har fået set var virkelig fede og jeg nyder altid at se en film i biografen.

Wonder blev årets første film og Mie og jeg var inde og se den sammen. Jeg var ret spændt på hvordan den vil være i forhold til bogen, for jeg elsker bogen og den har en særlig plads i mit hjerte, men jeg har det med at blive skuffet over film, der er lavet over bøger, så for ikke at blive alt for skuffet over filmen havde jeg skuet ned for forventninger til den inden vi skule se den. Dog havde jeg slet ikke behøvet at være nervøs for film, for hold nu op hvor var den god! Skuespillet i filmen var rigtig godt og film var mindst lige så rørende og hjertevarm som bogen. Jeg er virkelig glad for at jeg nåede at se den, og jeg skal helt sikkert se den igen på et eller andet tidspunkt.

Kort tid efter jeg så Wonder var jeg inde og se Maze Runner: Dødskuren med veninden. Vi har set de to første film sammen i biografen og været ret vilde med dem, så derfor var vi virkelig spændte på hvordan den sidste filmen vil være. Maze Runner: Dødskuren er noget helt andet end Wonder, hvor Wonder er en sød og rolig film, så er der masser af action og kamp scener i Maze Runner og lige fra filmen starter til rulletsekterne køre hen over skærmen er der fart over feltet, når Thommas og hans venner der reder samfundet og folk fra at blive zombier. Undervejs får man grinet af deres joks, og der kommer det ene chok efter det andet, og selv om det er ærligt at det er den sidste film, så synes vi at den blev sluttet af på en rigtig fin måde.

Hvis man bare er lidt i interesseret i film og film verden, har man nok hørt en del til The Shape of Water. Jeg synes at den så virklig god ud, så da min mor spurgte om vi ikke skulle ind og se den sagde jeg ja med det samme. The Shape of Water var rigtig god og det var lige en film for os. Jeg havde regnet med at film vil bære mest præg af fantasy/science-fiction genre, men det viste sig at der var rigtig meget historiske og politiske ting (fra filmsen handling der forgår i USA i 1962) og det synes jeg var ret fedt! Filmen var rigtig flot lavet og jeg kan godt forstå, hvorfor den er blevet så populær, som den er blevet, så jeg synes at det er velfortjent at den fik en Oscar med bedst film, og jeg er overrasket over at den ikke fik flere, når man tænker på, hvor mange den var nomineret til.

Traileren til Red Sparrow så jeg, da jeg var inde og se The Shape of Water. Jeg synes  at Jennifer Lawrence er en dygtig skuespiller, og jeg synes at film så mega fed ud, så jeg spurgte om Mie vil med ind og se den. Vi havde nok begge to for høje fornevinter til den, for vi blev ret skuffet over den. Det var ikke fordi den var dårlig, jeg havde bare troet at der var meget mere action i den, men der var meget mere thriller over den. Jennifer Lawrence spillede sin rolle utroligt godt, ( hun løftet helt klart film). og under vejs sad man hele tiden og tænkte, hvad er hendes næste træk mon vil være, hvem kan hun stole på, og hvem snyder hvem til sidst. Vi så filmen med supreme, og det er første gang jeg prøver det, det var en ret fed film oplevelse, og jeg kunne godt finde på at gøre det igen, men det bliver nok større film, som fx en Avengers film eller Fantastic Beasts.

I tirsdags var Mie og jeg til forprimerimen på Hver dag. Selv arrangement blev holdt af  SF studios i Palds og jeg var blevet inviteret med til det via Bloggers By Heart. Filmen var rigtig god, og jeg var så opslugt af den, så jeg blev helt trist da den var færdig, og selv slutningen kom helt bag på mig, da jeg slet ikke havde set, at den vil slutte på den måde. Inden vi så filmen havde jeg ikke hørt sælrig meget om den, men jeg er glad for at vi så den, for det er en super sød film, og nu hvor jeg har se den kunne jeg godt finde på at læse bogen, og se den igen på et eller andet tidspunkt.

På tirsdag skal jeg ind og se Black Panther. Det var ikke en film jeg havde regnet med at jeg skulle se i biografen, men min veninde skulle mødes, også kan man jo lige så godt udnytte at man har Telia tirsdag. Derudover vil jeg gerne se Lady Bird, også har min veninde og jeg snakket om at vi gerne vil se Avengers: Infinity War, Deadpool 2 og Love, Simon, men nu må vi se hvad. Har du set nogle fede film i biografen, og er der nogle du vil ind og se i den nærmeste fremtid?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *