#7

Twilight-sagaen – den officielle illustrerede guide af Stephenie Meyer

 

Den officielle illustrerede guide er et must for enhver Twilight-fan! Her bliver læseren lukket ind i Twilight-sagaens fascinerende univers og overøst med baggrundsinformationer i form af hidtil ukendt materiale, mere end 100 fantastiske farveillustrationer, personbeskrivelser, stamtræer, kort og krydsreferencer – og meget, meget mere!

Nu samles brikkerne i Stephenie Meyers verdensomspændende succes, Tusmørke, Nymåne, Formørkelse Daggry og Bree Tanners korte liv efter døden – som har fortryllet millioner af læsere verden over. Twilight-sagaen giver den dedikerede læser rig lejlighed til at gå på opdagelse i Tusmørke-universet. Ud over de mange baggrundsinformationer indeholder bogen en ekstra bonus i form af et interview med Stephenie Meyer, der løfter sløret for nogle af sine tanker bag Bella og Edwards fantastiske kærlighedshistorie og giver et spændende blik ind i forfatterens magiske værksted, hvor fortællingerne får liv!
læs mere om den på: Adlibris , Saxo og Goodreads

•••
Det første man kommer til at læse (Fra side 17 til 84) er en samtale med og en anden forfatter ved navn shannon hale. Hvor man læser om hvordan hun fik idéen me med bøgerne osv. personligt synes jeg at det var for langt og kedeligt, jeg kunne godt havde nøjes med en side el to i stedet for de her 60-70 sider. Det næste man kommer til at læse om er vampyrene, klaner,varulvene og menneskerne og baggrund og inspiration med alt fra kapitel hovepotpunkter af alle bøgerne til playliste osv.
Jeg elsker Twilight serien, og jeg så også frem til at læse den her bog. Men efter de første 10 sider blev jeg træt af den og jegvar tæt på at ligge den fra mig flere gange og det var også der for jeg var længere tid om at læse den, selv om skriften er stor og der ikke står så meget på siderne. Den er sikkert hel fin for dem der gerne vil vide mere om det hele, men jeg synes at meget af det bare var genlæsning fra de andre bøger og der for får den kun 2 ud af 6 (stjerner) bøger
Andre bøger:

Tusmørke Nymåne Formørkelse Daggry Bree Tanners korte liv efter døden

Originaltitel: The Twilight saga. Forfatter:  Stephenie Meyer. Serie: Ingen.
Forlag: Carlsen. Udgivet: 11-05-2011.  Læste den: 14 – 18/09Antal sider: 559. Sprog , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen