De 7 Synder af Katja Berger

Serie: –  Forfatter: Katja L. Berger  Forlag: Dreamlitt Udgivet: 22-09-2016  Bog: Indbundet. 311 sider

Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden. Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni. Før DE 7 SYNDER var der intet mørke. Så kom DE. Og ændrede alt.

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

DE 7 SYNDER er en fantasyroman om kampen mellem det gode og det onde, om at finde sig selv og leve med sine valg. Også de svære af dem.

_________________________

Bogen er et anmeldereksemplar fra Dreamlitt

De 7 Synder er Katjas debut-roman, det er en klassisk fantasy roman. Vi befinder os hos Kane i den verden vi kender. Men da Kane møder Aisha og hun tager ham med til sin verden, træder vi en magisk verden, hvor der er magi, dværge, profetier og kampen mod det gode og det onde.

Kane er en ensom dreng i der bor hos sin familie og har et kedeligt liv i gymnasiet. Så Da den smukke Aisha kommer og bedre ham hjælp, tager han med hende og møder en hel anden verden end den han kommer fra. Jeg kom hurtigt til at holde af Kane og Aishas personligheder. kane er en stille dreng, der passer sig selv. Men da han på sin begynder sin træning og hans jagten på de 7 synder, får vi nogle helt nye sider at se af ham. Da bogen slutter står vi med en hel anden Kane end ham vi startede med, og det var virkelig fantastisk at læse hans udvikling igennem bogen. Aisha er utrolig stærk. Hun ved ved hun vil, og hun ikke bange for at sige sin mening. Aisha er spændende at læse om, og som læser får man med tiden set flere lag af hendes personlighed og det kan jeg ret godt lide. Der er utrolig mange personer i Katjas univers og jeg var ret fascineret af dværgen og ikke mindst de 7 guder og deres forskellige personligheder, der er knytter til deres synder. Virkelig genialt og morsomt fundet på!

Jeg har kendt Katja længe fra blogger verden, så jeg har fulgt med i hendes kamp og arbejde med bogens udgivelse. Så det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg glædet mig til at læse hendes historie om Kane. Der for var det en en fatastisk føles jeg havde i kroppen, da jeg endelig sad med bogen hånden og kunne slå op på den første side. Jeg var underholdt fra side 1 og jeg nød at læse om Kane og Aishas, så man får hurtigt læst et kapitel og lige et til, fordi man lige skal vide, hvad der kommer til at ske i det næste kapitel. Katjas sprog var utrolig er let og fængende og der udover bliver alting utroligt godt beskrevet med fine detaljer, så man kan tydeligt se scenerne for sig, imens man læser det. Mit eneste problem med bogen er at jeg til tider synes at det går for hurtigt med nogle scener og at der sker rigtig meget på få sider. Men jeg kan godt forstå at man gerne vil have så mange ting med som muligt til fortællingen, nu hvor der kun er en bog med Kane. Hvis du ikke har fået læst De 7 synder og er til klassisk fantasy eller gerne vil kaste dig ud i fantasygenren, så synes jeg du skal læse den. Der kommer ikke flere historier om Kane, men til September udgiver Katja Sjælehenteren der er den første bog i trilogien om pigen Ravn. Den lyder utrolig spændende og jeg glæder mig til at læse historien om hende!

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *