Sorte Engle af Lili St. Crow

Originaltitel: Strange angelsForfatterLili St. Crow Serie: Strange angels #1
Forlag:
People’s Press JrUdgivet: 24 – 06 2011Antal sider: 361
Far? Zombie..
Mor? Død for længst ..
Mig? Det er så den skræmmende side af historien …
Den virkelige verden kan være et skræmmende sted. Bare spørg 16-årige, forældreløse Dru, en hård pige, der har overlevet sin del af mærkværdige væsner og onde kræfter. Hun er bevæbnet, farlig og klar til at dræbe først og stille spørgsmål bagefter ? hvilket betyder, at hun er længe om at finde ud af, hvem hun kan stole på ?
Dru Anderson har været anderledes så længe, hun overhovedet kan huske. Sammen med sin far rejser hun fra by til by, bor hele tiden nye steder og spiser de særeste ting ? på jagt efter spøgelser og varulve. Det er et mærkeligt liv, men et godt liv ? indtil det hele eksploderer, og en zombie bryder ind i deres hus og slår Drus far i hjel. Monstrene vender hurtigt tilbage ? og denne gang har de Dru på menuen. Chance for overlevelse? Så godt som ingen! 

  Goodreads  ● Bogpriser ● Ereolen

Jeg havde rigtig høje forventinger til den her bog før jeg begyndte at læse den og jeg må sige at jeg blev bestemt ikke skuffet! Der var action fra start til slut, en bog flydt med med dødbringende væsner der vil gøre alt for at slå vores hovedperson ihjel.

Vi kommer til at læse om Dru der er forælderløs og må overtage sin fars kamp mod det overnaturlige i starten er hun alene men senere får hun selskab af goth drenge Graves, en dreng der bliver ved hendes side og bliver hende ven selv om han kommer ud for lidt af hvert fra hende af står han fast og vil gøre alt for at beskytte lige som  Christophe, en drenge der sener kommer ind i bogen.  Der ikke meget krælighed i den her bog så, men jeg det gør mig heller ikke meget, dog kunne jeg forstille mig at det kommer i næste bog, en bog jeg helt sikkert skal læse når den udkommer her til oktober.   

Sorte engle:
Sorte engle #1 af Lili St. Crow, ISBN 9788771082814  Jalousi af Lili St. Crow, ISBN 9788771085761


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *