Åndehvisken af Haidi W. Klaris

Bogen er et anmeldereksemplar fra Tellerup

 

Titel: Åndehvisken  Serie: – ● Forfatter: Haidi W. Klaris ● Forlag: Tellerup ● Udgivet: 13-04-2018 ● Indbinding: 328 sider (indbundet) ● Genre: Fantasy ● Læst: 29. Marts til 31. Marts

16-årige Evyn flytter til den lille by Janmoor i løbet af sommerferien, og fornemmer allerede første dag en mærkelig energi i det nye hus. Da skoleåret starter på det lokale gymnasium, møder hun Monica og Christopher som fortæller at huset har en dunkel fortid, og at det siges at være hjemsøgt.

Efter flere mystiske hændelser og skræmmende drømme, får Evyn hjælp til at kontakte den åndelige verden … og det varer ikke længe før hun hører et råb om hjælp.

_________________________

Jeg var helt vild med Dæmonherskerens arving, så da Haidi fortalte mig at hun var i gang med at skrive på en ny bog, og at det vil være ne bog med ånder, vidste jeg med det samme at det var en jeg vil læse. Forsiden er fantastisk! Jeg elsker de mange fine detaljer og farverne der på billedet, og det giver den perfekte stemning til bogen. Jeg nød at læse noget med Haidi igen, og jeg blive hurtigt grebet af hendes dejlige let læsende sprog og mystikken i fortællingen.

Jeg faldt med det samme for Evyn, Monica og Christopher, de har nogle virkelig skønne personligheder. Det er såden en fin måde Monica og Christopher tager imod Evyn på, og jeg elsker at de 3 støtter og accepter hinanden hele vejen igennemen. Evens forælder er skeptiske over for hende, da hun fortæller at der sker mystiske ting i husket, men Monica og Christopher er ikke et sekund i tvivl om at der sker noget og de støtter hende med det samme, og det var virkelig dejligt at de tog det på den måde, i stedet for at vores hovedperson, skulle gå rundt og løse det hele helt alene. Jeg elsker hele mystikken omkring husket og hvem det er der går og spørge. Evyns er den der fortæller historien, men ind i mellem hendes fortælling, får vi også små bider af spøgelsets historie fortalt at spøgelset selv, og det er virkelig genialt, for på den måde får vi hele tiden små bider af spøgelset dunkle fortid, imens vi læser om hvodan Evyns og hendes venner opklare den.

Åndehvisken er virkelig god! Jeg blev hurtigt grebet af den, og jeg læst den på få timer, fordi jeg simpelhen ikke kunne spille bogen, da jeg først var gået igang med den. Haidi har et dejligt let læsende sprog, og hun formår at komme med nogle virkelig fine og gode detaljer til fortællingen uden at det bliver for meget, og det sætter jeg virkelig pris på, derudover er hun virkelig god til at give den rette stemning til bogen og det er fantastisk. Det eneste jeg er ked af er at jeg synes at bogen sluttede alt for hurtigt. Mit problem med afslutningen, er at jeg følger at det hele skete alt for hurtigt til sidst i forhold til staten, og det var rigtig ærligt. Jeg vil ikke have noget imod, hvis bogen fx havde flere sider, for bogen kunne sagtens bære at havde været 100-150 sider længere uden at det vil blev for meget. Det er som sagt min eneste lille minus til bogen, men det er det der gør at jeg ikke giver den 5 stjerner, men bogen er stadig god, og jeg vil varmt anbefale den til jer der vil læse en bog med masser af spænding, gys og mystik.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *