Året der gik – 2017 (Blog challenge) #2

  1. Et billede af dit bedste køb til dig selv

  2. Det er uden tvivl min nye Samsung galaxy s8, som jeg købte i December måned. Jeg købte en ny mobil, fordi den gamle Sony jeg havde fungere ikke optimal. Når jeg snakkede med folk, kunne de nogle gange ikke høre, hvad jeg sagde, selv om jeg godt kunne høre dem, og der udover slugte den virkelig meget strøm, så nogle gange skulle jeg oplade den 2-3 gange om dagen og som om det ikke var nok, så var  kameret også et virklig ringe, hvilket ikke var særlig fedt, når jeg er stor forbruger af kameret i min hverdag. Det er første gang jeg har en Samsung, og så jeg var lidt spændt på ae se, hvordan den vil være. Nu har jeg haft den i et par dage, og jeg er virkelig glad for den, for den er virkelig lækker! Alt ved den er så meget bedre end den gamle, og det er så lækkert at have en mobil, der virker som den skal.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen