Året der gik – 2017 (Blog challenge) #24

Et billede af noget jeg er stolt af

 

I December var jeg på scenen, hvor jeg fortalte min historie om ensomhed. Det er første gang at jeg har fortalt min historie, foran så mange mennesker og det var så nervepirrende. Men det rigtig godt og folk var så søde, så det gik hen og blev en af de meste fantastisk aftner jeg nogle sinde har haft. Det skal ikke være nogle hemmelighed, at der var op til flere gang, hvor jeg overvejede at løbe skrigene bort, så jeg er stolt at jeg gjorde det, og at det gik så godt som det gjorde.

Comments

 1. Svar

  Du er bare alt for sejt og fedt at det blev sådan en god oplevelse..

  Knus <3

  1. Svar

   Tak søde <3 Der kommer et helt indlæg om det på et eller andet tidspunkt 🙂

   knus

   1. Svar

    Det glæder jeg mig til at læse om <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *