Året der gik – 2017 (Blog challenge) #3

Dit første billede fra 2017

Jeg har mødt virkelig mange skønne personer i løbet af 2017 for i løbet af året har jeg mødt alt fra forfattere, fagfolk bloggere, fra min uddannelse og til forskellige folk fra Ventilen. Det møde der har gjort mest indtryk var mødet med skønne Jennifer Niven. Jeg mødt til hende da hun signeret i Politikens Boghal, selve arrangementet var åbent for alle, så der var allerede lang kø da jeg kom. Da man kom hen til hende var hun var virkelig  sød og gav sig tid til at små snakkede med en imens hun signere ens bøger, og der var også tid til at tage billeder af hende (og sammen hende, hvis man havde lyst til det). Inden man gik spurgte hun om vi ikke vil  skrive på en tilfældig side i hendes egen danske udgave af hendes bog,hvilket jeg synes var en virkelig sød idé. Selv om jeg stod i kø i 30-40 min, så er jeg virklig glad for at jeg mødt op, for Jennifer var virkelig sød og har skrevet På kant med livet, der er en af mine ynglings bøger, der ud over den har hun også udgivet Som stjerner på himlen, som stadig stå ulæst på reolen, men håber snart at jeg får læst den! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen