Året der gik – 2017 (Blog challenge) #6

Et billede af noget du har set

La La Land så jeg i biografen og den var virkelig god! Jeg har ikke set den siden, jeg så den i biografen, men jeg har hørt en del til sangene i filmen og jeg elsker dem 😀 Jeg synes at film året har været lidt tamt sidste år, så det blev ikke til særlig mange film, men jeg fik da set lidt, og meget blandet film 🙂 

  • Hidden Figures (2 gange)
  • Fifty Shades – I Mørket 
  • Alt eller intet
  • Skønheden og udyret
  • Tulipanfeber
  • Kingsman: The Golden Circle
  • Mordet i Orientekspressen

Har i set nogle gode biograf film i 2017?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen