Året der gik – 2017 (Blog challenge)

I går Mette spurgte om hun måtte genbruge min Blog challenge fra 2014. Det første jeg tænkte da jeg læste hendes besked, var hvad for en Blog challenge, snakker du om, for jeg havde helt glemt den. Men da jeg så de gamle indlæg med den, og set Mettes indlæg fra i år, fik jeg helt lyst til at lave en igen for 2017. Jeg har taget nogle af de gamle emner fra 2014, men der er også tilføjet nogle nye. I kan se den gamle her

 

 

Her er den nye som jeg har lavet for 2017. Til nogle af dagene vil jeg nok vælge flere billeder, da jeg har for mange billeder til at jeg kun kan vælge et 😛 Jeg er allerede bagud, men jeg regner stærkt med, at jeg kan indhente det. Hvis i vil være med, skal i være mere end velkommen til det! Det kunne være sjovt at se hvordan jeres 2017 har været 😀

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *