Årets første Tivoli tur med Mie

I starten af foråret så jeg at Tivoli fejrede deres sommersæson åbnings dage med påske og forår i haven. Jeg synes at påsken er super fin, med dens lyse farver og blomsterne der springer ud, så jeg vil gerne ind og se det Mie var heldigvis frisk på en hyggelig dag i haven. Jeg har været inde og se Tivolis Halloween og Jule sæsoner op til flere gange, men det er første gang i min tid, at de har en påske sæson, så jeg var ret nysgerrige på, hvordan den vil være.

Mie og jeg aftale af mødes der inde ved middags tid, så vi kunne spise frokost der inde. Da jeg to hjemmefra var vejret været gråt og lidt halvt koldt, så jeg var bange for at det også vil være der inde. Men da vi kom der ind var vejret så fint, med sol og blå himmel. Tivoli havde rigtig pyntet op til påsken og fået fine og blomster ind i haven. Der var ikke lige så mange påsketing, som der når de pynter med Halloween og Julen ting, men hvis de laver det her i nogle år, så er jeg sikker på at det nok skal komme – og enlig synes jeg  også at det var tilpas i forhold til de andre ting der var i haven.

Vi startede med at gå lidt rundt og efter det fik vi lidt frokost og gik lidt mere rundt, da vi gerne vil være sikker på at vi havde set det hele. Mie havde ikke set at Tivoli åbnede sin sommersæson med påske, så hun havde været lidt skeptisk, over at jeg havde set det og var der for overbevist om at jeg viste alt om Tivoli. Haha det gjorde jeg nu ikke, for jeg vidste fx ikke at lakrids by johan bülow var blevet flyttet fra deres gamle sted og at der i stedet ligger The Mallows der har lækreste skumfiduser. Lige nu har de 6 varianter og da Mie og jeg fik lov at smage en smagsprøve var det virkelig svært at vælge, for de lød alle sammen utrolig gode. Jeg kan ikke huske hvad Mie fik, men jeg valgte en Annabelle Sloanes  Summer Berry og den var virkelig god! Jeg kunne godt havde spist en hel bøtte af dem og Mie havde det på samme måde, med den hun fik.  

Da vi kom ved 12 tiden var der ikke særlig mange mennesker, men der kom en del imens vi havde gået rundt og spist frokost. Efter vi havde gået lidt mere rundt fik vi en is. og nød den inden vi tog hjem. Det var sådan en hyggelig dag og det var så dejligt at være der inde, og se alle de fine ting de havde lavet. Jeg er glad for at jeg nåde at se det, for jeg kommer ikke der ind igen i den her påske sæsonen, som køre fra den 6-17 April. Men jeg har et årskort til Tivoli og jeg skal helt sikkert der ind i løbet af sommeren og resten af året. 

Comments

 1. Svar

  Wow, så mange flotte billeder og det ser virkelig hyggeligt ud..
  Hvorfor er der så langt til kbh… øv…

  Knus <3

  1. Svar

   Mange tak jeg fik taget over 100 billeder, så det var virkelig svært at vælge fra, og jeg var bange for at der var for mange 🙂 Ja det er mega træls, hvis du en dag kommer tik kbh, må vi tag i Tivoli sammen <3

   kuns <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *