Advents-Kalender update

For nogle dage siden skrev jeg at jeg var med i Jeanettes advents kalender. Hvor jeg fik Mette som skulle sende pakker til mig, og jeg skulle sende pakker til Sarah. Siden da har jeg fået købt mine pakker og sendt afsted med posten. Jeg håber at de kommer godt frem og at Sarah bliver glad den 🙂

5

I weekenden fik jeg min egen pakke fra Mette, og nøj en lækker pakke! Udover gaverne, lå der også et rigtig sødt kort, og nogle lækkere småkager, som allerede er blevet spist. 😛 Jeg synes at det er pinefuldt at jeg ikke må åbne pakkerne, men sådan er det. Jeg må bare holde ud, og være tålmodig 🙂 Jeg håber at i andre der er med at fået sendt jeres afsted, og fået jeres egne pakker. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Ja du må væbne dig med tålmodighed.. 😀
    Men tilgengæld er det tit ventetiden værd..

    Knus <3

  2. Svar

    Er glad for at kagerne kunne spises 🙂 Synes det er sådan en lille hyggelig ekstra ting 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *