Alias Alex af Jenn Bennett

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Original titel: Alex, approximately  Serie: – ● Forlag: Lovebooks ● Udgivet: 08-09-2017 ● Sidetal: 365 (hæfte) ● Læst på: Dansk

Bailey har fundet sin drømmefyr. Alex er filmnørd som hun, og de kan snakke sammen i timevis. Han er intet mindre end perfekt de har bare aldrig mødt hinanden i virkeligheden.

Da Bailey flytter til det solrige Californien for at bo hos sin far, beslutter hun sig for at finde Alex, som bor i samme by. Men det viser sig at være sværere end som så, og da Baileys karismatiske kollega Porter med tiden får hende på andre tanker, begynder hun at tvivle: Vil hun nogensinde møde den mystiske Alex?

ALIAS ALEX er en vidunderlig young adult-roman om den første forelskelse, sol og sommer og hemmelige identiteter.

_________________________

Da Lovebooks første gang skrev nyhederne om bogen på deres Facebook side sammenlignet de den med klassikeren “You’ve got mail” med Tom Hanks og Meg Ryan, og at der udover skrev de også at Stephanie Perkins-fans (forfatter til Anna og det franske kys) godt kunne glæde sig til Alias Alex. Jeg er helt vild med både You’ve got mail og Anna og det franske kys, så jeg var ret spændt på, hvordan Alias Alex vil være, og om bogen kunne leve op til forventningerne.

Det var virkelig sjovt at læse om Bailey og Porter. Til at start kan Bailey ikke klare Potter og hun tænker rigtig meget på Alex – hvordan bliver det at møde ham og ikke mindst, hvor skal hun startede med at lede efter ham. Men som tiden går får Bailey  mere og mere øjne op for Porter, og hun er i tvivl om hvad hun skal gøre, hvilket jeg godt kan forstå, for Porter er virkelig skøn person, og jeg sad hele tiden og håbe på at det vil blive de to. Jeg gættede hurtigt hvem Alex var, og jeg synes at det var komisk at læse om Bailey der lege den store detektiv, i sin søgen efter ham, når det hele var så åbentlys. Til at starte med var jeg lidt ked af at Jenn havde gjort det så åbentlyst, men på den anden side, var det også rart bare at lade sig rive med i fortællingen og nyde historien om Bailey og Porter.

Alias Alex  er en rigtig feel good bog, med masser af humor og romantik. Men Jenn har også krydret bogen med en masse mystik, dramatik og der nogle seriøse og dystre emner til både Bailey og Porter fortid og det synes jeg var rigtig rart, for det gør at bogen bliver til meget mere, end en let kærligheds historie. Jenn skriver virkelig godt, og jeg kan godt forstå at bogen har fået så meget ros, som den har fået. Det her er den første bog, der er blevet oversat på dansk, men jeg kan se at hun har skrevet en del  andre bøger, og jeg håber at de bliver oversat for, så skal jeg helt sikkert læse dem.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *