Alle for to

Original titel: Alle for to Genre: Dansk, Komedie. Tid: 1 time 35 min.
Instruktører: Rasmus Heide Premiere: 31.01.2013 Set: I Biografen.

A2

Hjemmeside ● Imdb ● Kino Facebook ● Twitter ●

En nutids Olsenbande film.
Da jeg første gang så traileren til den her film, synes jeg at den så vildt sjov ud! Men da jeg ikke havde set den første regnde jeg heller ikke med at se den før den kom ud på dvd. Men da min papfar inviteret mig med til biografen for at se den sagde jeg da ikke nej tak.

Jeg er gald for at jeg sagde ja for det er virkelig lang tid at jeg har grinet SÅ meget til en film (faktisk var jeg tæt på at sluge et bolche fordi jeg grinde så meget på et tidspunkt), og man kan godt følge med i den selv om man ikke har set den første. Filmen minder om en nutids Olsenbande film, dog med en masse humør og spas. Man kommer hurtigt ind i filmen, så man kan nemt læne sig tilbage og nyde filmens gang. 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CPFLxwMybhs]

Skuespillerne

  • Mick Øgendahl
  • Rasmus Bjerg
  • Jonatan Spang
  • Kim Bodnia
  • Laura Christensen
  • Kurt Ravn
  • Gordon Kennedy

Jeg synes at de i brund og grund spillede godt de fleste af dem, nogle af dem havde en støre rolle en andre, og det er også dem med de største roller om jeg lage mest mærke til. Fx de 3 hovde peroner, Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg, Jonatan Spang gjorde det rigtig godt. Jeg har før set Mick i blå mænd, og jeg elsker ham som skuespiller og komiker. Jeg håber at der kommer mere fra hans side af, om det så bliver det ene eller det andet.

Alt i alt.
Synes jeg at det var en ret god film. Jeg synes alt gik ret hurgtigt, forstået på den måde at jeg følgte at jeg lige var sat mig ned i sædet, også skulle man hjem igen, men det er nok fordi den var så god som den var, grunden til at jeg ikke giver den mere er at jeg sad ikke med wow følsen da den var færdig, og jeg skal heller ikke eje den på dvd. Men jeg synes at folk skal gå ind, og se den hvis i vil have noget at grjne af.

Filmstirbe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen