Angel – flugt af L.A. Weatherly

Originaltitel: Angel. Forfatter: L.A. Weatherly Seire: Angel #1.
Forlag: Lee Weatherly. Antal sider: 479. Udgivet: 11/11 2011. Format: Bog

Willow er ikke som andre piger. Hun er meget bedre til gamle biler end tøj og shopping. Og så har hun synske evner – blot ved at røre en person kan hun læse vedkommendes fremtid, drømme og mulige fejltrin. Hvor denne evne kommer fra, har hun ingen anelse om.

Men det har Alex. Lækre, mystiske Alex med det bedrøvede blik. Han kender hemmeligheden om de mørke kræfter, der gør Willow så farlig, at hun må stoppes for hver en pris. Men Willow er også temmelig uimodståelig, og meget mod sin vilje må Alex erkende, at han er godt i gang med at forelske sig i sin værste fjende.   

Angel – Flugt
 er første bind af tre om Willow og hendes helt særlige forhold til de smukke, forførende og dødsensfarlige engle. Hvis du var vild med Twilight, vil du flyve gennem Angel!
Engle, kærlighed og en forygende historie om dem der jagter begge dele.
 

Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen

Onde engle. 
Normalt bliver engle i bøger beskrevet som gode og smukke, så hvis du også forventer det i den her bog vil du nok blive ret skuffet. For i denne her bog er de onde, meget onde en da De lever af at suge folks livsenergier, sammentig med at de prøver at tage magten over menesket og jorden.

I de fleste bøger hvor overnaturlige væsner er med er de for det meste gode og vil folk kun det bedste, så det gav et friskt pust at læse en bog hvor de var onde, og hvor hovedpersonerne prøver på at til intet gøre dem i stedet for at blive forelsket i dem. 

Willow og Alex.
Jeg elsker at læse om deres kærligheds historie! Man har læst i bøger, hvor pigen og drengen først prøver at benægte deres krælighed til hinanden, (som der også gør her i den første halv del af bogen) og personer der bliver forelsket i deres fjende. Men det der var nyt for mig var at den her gang var det pigen, der var det overnaturlige menneske og drengen som var mennesket. Nogle vil måske ikke kunne lide det, men jeg synes kunne godt lide det og jeg glæder mig til at læse mere om dem.

Forskellige synsvinkler
Det meste af bogen læser man fra Willow synsvinkel da er hende det handler om. Men der også en del andre synsvinkler man læser fra, bland andet Alex og en af englene. Specielt der hvor det er  englens synsvinkel er spændende at læse om, for gør at man har nemmere ved at forstå dem, hvorfor det er at de gør som de gør.

Alt i alt.
Synes jeg at det var en lækker bog at læse, fordi sproget er så flyden, også er den nem at komme igang med. Jeg kan rigtig godt lide at der er så meget som der er nyt, både i historien men også blandt personerne. Nr 2 bog kommer i slutningen af Juni, og det er en bog jeg ser frem til at læse! Hvis du ikke har læst den endnu synes jeg at du skal gå ned til dit nærmeste bibliotek eller boghandler og få fat i den.

Angel:
Angel Fire 


 

Comments

 1. Svar

  Hm, jeg må indrømme, at sætningen om at hun var mere til gamle biler end tøjshopping fik mig til at overveje, om jeg skal læse den på et tidspunkt 😀

  Jeg er dog ret mæt mht. kærlighedshistorier lige pt., så jeg venter nok lidt.

 2. Svar

  Mange tak 🙂 Det har også taget mig et stykke tid at få stedet som jeg vil ha det 🙂
  Jeg har fået lavet dem i en butik i Roskilde 🙂 Kunne sikkert få det billigere på nettet, men vil hellere ha det lavet ordentligt i en butik

 3. Svar

  Også bare at få råd om kvalitet og sådan, og sikre sig at billede filerne er store nok og sådan. Man burde kunne få lavet det i alle foto butikker. Der ligger i hvert fald to på gågaden i roskilde alene 🙂 Men det er en kæde der hedder Click 🙂

 4. Svar

  Det synes jeg du skal 🙂 I min Click er de også super venlige og søde 🙂 Ja mine små billeder er også derfra 🙂 Kunne lige så godt bestille det samtidigt

 5. Svar

  Ja lige præcis, også fordi, det er ikke noget alle og enhver har 🙂

  150 kr. pr. plakat. 🙂 Man kunne også få nogle i “ringere” kvalitet til 89 kr. pr. plakat, mener jeg det var. Men ville have det bedste

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *