Anna Karenina

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Z-nyXX5zOLg]

Untitled-1

Hjemmeside ● Imdb ● Kino Facebook ● Twitter 

Da jeg så traileren til den her film, viste jeg med det samme at det var en som jeg SKULLE se! 1: Jeg elsker romantiske film, fra før vores tid, hele den her verden med de fortryllende kjoler, den skjulte romantik  der opstår i mellem to folk, hvor den ikke må opstå. 2: Jeg er kæmpe fan af Keira Knightley og Jude Law, da jeg synes at de er helt fantastiske med deres skuespiller evner.

Jeg var ret spændt da min mormor, mor, kusine og jeg satte os tilbage i biografsædet, og der gik da heller ikke lang tid før, jeg blev suget ind i filmens univers.  Hele filmen var lavet som et teater stykke, og hver gang der kom en ny scene, blev det det vist på en ret sjov måde, som jeg personligt lige skulle vende mig til.

Når det så er sagt, så elsker jeg den måde de lavede det til, og jeg tror at filmen vil være en helt anden hvis, de havde lavet den som en normal film. 

Keira Knightley og Jude Law skuffede heller ikke på nogle måde! Jeg synes at de hver i ser gjorde deres for at filmen blev så god som den er. Aaron Taylor-Johnson gjorde det også godt med sin rolle. En jeg lagde mærke til i filmen var Domhnall Gleeson, (som i måske kender som Bill Weasley fra Harry Potter?) han havde ikke den største rolle i filmen, men jeg kunne rigtig godt lide den, og jeg var glad for at den var med.

Filmen fik mig til at tænke på, at selv om jeg elsker den tid, så er jeg nu glad for at jeg lever den dag i dag. For hvor må det være hårdt at lave som kvinde den gang. Udover det kan jeg godt forstå at den, har vundet en oscars for de Oscar for Bedste kostumer, det er fuldt velfortjent! 

Filmen er lavet ud fra bogen Anna Karenina af Lev Tolstoj. Jeg har endnu ikke fået læst den, men jeg regner med at jeg skal læse den inden året er omme. 

 

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 tanker om “Anna Karenina

  1. Det er virkelig, virkelig, virkelig en smuk film på alle tænkelige måder. Jeg elsker opbygningen af teater-scenariet, kjolerne og scenografien. Rent visuelt, er det måske den smukkeste film, jeg har set i lang tid.
    Desværre synes jeg også historien haltede lidt; men måske er jeg også bare for kritisk ift. bogen. Det er nok ikke helt fair at sammenligne de to ting.

  2. jeg ved det ikke helt, det vil jeg sikkert også være, hvis jeg havde læst bogen først.
    det oplever jeg ihvertfald tit med de film, hvor jeg har læst bogen først.

    Lige med den her film, tror jeg at jeg er glad for at jeg fik set den først. Er det en film, som du skal eje?

  3. Visuelt er det en af de smukkeste film, jeg har set i lang tid. Måden hvorpå scenerne skifter imellem hinanden imens handling forsat udspiller sig er intet mindre end både dragende og velfungerende. Selvom jeg også synes, at skuespillerne gjorde det godt, så levede filmen bare ikke op til den store kærlighed jeg har for bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen