Arvens hævn af Mathilde Gram

Original titel: Arvens hævn. Billedresultat for Arvens Hævn af Mathilde Gram
Serie
:  

Forlag
: One Horizon Publishing.  
Indbinding
: Paperback. 588 sider. 

Udgivet
: 02-05-2016.  

Genre
: Fantasy.

Arvens hævn er fortællingen om Arias kamp for rigets overlevelse. Det er en fortælling om styrke, mod, sorg og kærlighed, som løfter læseren ind i et uforglemmeligt univers med engle, excalioner og havets folk.

Da Arias mor dør, tvinges Aria til at finde det gemte rige, Zilicius. Her møder hun de smukke excalioner og de mørke og lyse engle, som skal hjælpe hende i kampen mod mørkets fyrste. Aria er tvunget til at kæmpe sit livs kamp, mens hun samtidig kæmper for kærligheden til den mørke engel, Milas, og for at leve videre efter sin mors død. Hun kæmper for at blive accepteret i en verden, hvor hun som en blanding af lys og mørke slet ikke er tilladt at leve. Mørkets fyrste har evner, som kan fange engles sjæle og høste deres magt. Fyrsten har en enorm hær og vil gøre alt for at herske over det rige, som han længe har tørstet efter. Så spørgsmålet er – har Aria en chance mod denne ondskab, der har rustet så længe?

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Mange tak til Mathilde for anmeldereksemplaret! De følgen holdninger og tanker om bogen er mine egne. Det er ikke første gang jeg læser noget med Mathilde. Men det er første gang hun skriver en fantasy bog. I kan læse meget mere om Mathilde og hendes bøger her.

Billedresultat for black line

Arias er datter af en mørk og lys engel. Det gør hende til noget særligt og nu skal hun kæmpe for at overleve og riget. Mørkets fyrste hær vokser dag for dag. Så kan Aria overhovedet slå ham i en kamp og hvad skal der ske hvis hun ikke kan vinde over den mørke fyrste.

Arias går igennem en masse sorg i starten af bogen og der går en en del sider på at vi skal læse om den, og hvordan hun har det. Hun ved at hun den udvalgte og hun kender sin skæbne. Men hun er hele tiden usikker på den, sig selv og sine evner, på trods af at hun gang på gang får bekræftes i hvor særlig hun er. Jeg synes at hun var kedelig at læse om, og jeg følget heller ikke at man kom ind på livet af hende. Til gengæld kunne jeg godt lide siderne, hvor vi så synsvinklen fra Zyrion, da jeg synes at det var interessant at læse om ham.

Jeg synes at jeg har det svært ved den jeg bog. Jeg kan godt lide grundidéen til den og den verden vi lever i, samt nogle af de væsner der i den. Men når det er sagt så er der også rigtig mange ting ved Arvens hævn der irriterer mig ved den. For det første er der rigtig mange sider, med en lille skrift i bogen og tempoet er langsomt i den, dog er det sproget i bogen, som jeg havde det sværest med, for der er alt for mange mærkelige sætninger og ord gentagelser i det, og der gjorde at det ikke blev en god læse opleves for mig. Hvilket er ret trist for jeg tror at det vil havde været en god fantasy bog, hvis der var blevet arbejdet mere med sproget, tempoet og samt skåret ned på siderne. Jeg havde glædet mig til at læse bogen, men der var op til flere gange, hvor jeg var ved at ligge den fra mig,  og der for kan jeg ikke give den flere stjerne en 2 stjerner. Men hvis du er til engle, samt kampen mellem det lyse og det mørke, så vil bogen måske være noget for dig.

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?


 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *