Avengers: Age of Ultron – Trailer

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tmeOjFno6Do&w=600&h=350]

Der er lige kommet en trailer til Avengers 2 og gal hvor er den fed! Siden der har været rygter om at der vil komme en forstættelse til den første, har jeg fulgt med i nyheder om filmen. Jeg synes at den første Avengers er super fed, og jeg har set den op til flere gange, så jeg har glædet mig til at der skulle komme mere om den her film. I traileren, får vi små glimt af de superhelte vi kender fra den første film, og vi får lov til at se nye ansigter, og det synes jeg fungere ret godt. Der udover synes jeg at den ser så spændende ud, og jeg vil ønske at vi fik lov til at se mere af filmen. Filmen får dansk premiere den 23. april.og jeg skal helt sikkert ind og se den.

Hvad siger i til traileren? 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Min kammerat sendte mig linket til traileren tidligere idag og jeg syntes den er SÅÅÅ fed! 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *