Banneret samles af Pernille Eybye & Carina Evytt

Bogen er et anmeldereksemplar fra Tellerup.

Titel: Banneret samles  Serie: Dragernes konge #3 ● Forfatter: Pernille Eybye & Carina Evytt ●
Forlag: Tellerup ● Udgivet: 12-06-2018 ● Indbinding: 558 (Hardback) ● Genre: Fantasy

Taysin møder Waris, Josvai og Svart, og det viser sig at de er præcis så opsatte på at komme til slavelejren som han er. Taysin er dog ikke specielt tryg ved nogen af dem ligesom de heller ikke føler sig sikre på ham da han kommer til at røbe Lills hemmelighed.

Kiri møder Lill i slavelejren hvor de begge afventer deres skæbne. Den største trussel viser sig dog ikke at komme fra slavehandlerne.

Dragernes konge er en fantasyserie om kærlighed, venskab og magi.

_________________________

Da jeg havde læst Gøglerkongens sværd af Carina Evytt glædet jeg mig til at læse Banneret samles, for Gøglerkongens svær sluttede alt for hurtigt og den lagde op til at vores hovedpersoner fra de 2 bøger endelig skulle møde hinanden. Pernille Eybye har skrevet Heksejægerens bytte, og Gøglerkongens sværd er skrevet af Carina Evytt, men Banneret samles er skrevet af dem begge to, så jeg var virkelig spændt på, hvordan den vil være, i forhold til de to forrige bøger i serien.

Banneret samles forsætter der hvor Gøglerkongens svær slap, så allerede fra starten af mødes vores hovedpersoner hinanden. De 4 er meget forskellige, og i staten kan ikke undgå at skabe nogle problemer imellem dem. Så selv om de kæmper for den samme sag, så er de i tvivl om de overhovedet kan stole på hinanden, og hvor meget de kan røbe om dem selv, og deres fortid. Kiri har altid været min ynglings person, så det ærgre mig at der var så få kapitler med hende. Til gengæld blev jeg glædede for Taysin og Lill, for det var skønt at følge med i deres udvikling. Specielt Lill. I starten er hun stadig den her usikrere person, der næsten ikke tør at sige noget, men i gennem bogen bliver hun mere og mere selvsikker og modig, og det er virkelig skønt at følge med i. I bogen er der også Josvai og Svart Artain. De 3 er også virkelig spændende at læse om og jeg er ked af at Svart kun er en biperson, da jeg gerne vil have haft nogle kapitler med ham, så man kunne se hans mening om tingene. Artain er også ret interessant. Han fylder ikke særlig meget, men jeg er sikker på at vi nok skal se mere til ham i den sidste bog. Det bliver spændende at se, om de virkelig kan stole på ham, eller om han tager røven på dem.

Det var virkelig interessant at læse Banneret samles. Nu er det jo to forfattere der skriver bogen, så jeg var spændt på om man kunne mærke det i forhold til sproget, men det var så gemmenført, at jeg ikke vil bemærke at det var to der har skrevet den, hvis ikke det var fordi jeg vidste det i forvejen. Jeg er særlig helt vild med det arbejde de har lagt i deres beskrivelser til personerne og deres følelser, for man er ikke i tvivl om, hvordan de har det, og deres holdninger til de ting det sker rundt omkring dem. Det eneste problem jeg havde med bogen er, at der var nogle steder, hvor jeg synes at den var for langtrukne, så det er der for at jeg ikke giver jeg bogen 5 stjerner, men jeg nød stadig at læse den, så jeg glæder mig til den sidste bogen i serien, og jeg vil varmt anbefale serien til jer der endnu ikke har læst den.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *