Billeder fra København #2

I sidste weekend var jeg i København med min mor, hvor vi sov hos hendes kæreste. Jeg fik taget nogle billeder der fra. Som i kan se her. De er taget med mobilen. Så det er ikke lige frem de bedste billeder. Men jeg håber at i kan fornemme den stemning, som min mor og jeg oplevet der inde.

Om søndagen tog vi ud til Amager strand, mors kæreste er fortæller, og har arbejdet der i 5 uger. Med noget der hedder hjertet i sandet. Min mor og jeg tog med, fordi det er deres sidst dag. Og vejret var super lækkert den dag.

IMAG3831

IMAG3833

IMAG3834

IMAG3835

IMAG3839

IMAG3842

IMAG3845

IMAG3846

IMAG3847

IMAG3851

IMAG3853

IMAG3856

Fotor0724224040

Det var min første strand tur i år, og jeg er glad for at jeg tog med, selv om jeg ikke er så meget for sand. Jeg kom da også i vandet hele to gange. Vi var der fra 11 til 18 og jeg kunne godt mærke at jeg var pænt træt af alt den sol vi fik.

Der var masser af aktivt på stedet med dans fortælling osv som i måske kan fornemme på billederne. Det var sjovt at se, alle de forskellige mennesker og personligheder der var der. Stranden var god, og jeg synes at det er fedt at de har lavet en strand der ude. Men der er altså ikke noget som en rigtig strand.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Jeg er heller ikke så meget for stranden. Dog er det ikke sandet jeg har noget imod, men typisk det at der er en milliard andre mennesker omkring én. Og jeg gider generelt ikke steder hvor jeg kan følge med i naboens samtale. 😛

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *