Bliv hos mig af Jennifer L. Armentrout

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

 

Original titel: Be with me  Serie: Wait for You #2 ● Forlag:  Lovebooks ● Udgivet: 14-06-2018 ● Sidetal: 472 (hæfte) ● Læst på: Dansk

Teresa Hamilton har det svært. Hun er forelsket i sin storebrors bedste ven Jase, men efter at have kysset hinanden taler han ikke længere med hende. Desuden er hun lige kommet ud af et dårligt forhold, og nu truer en skade med at gøre en ende på hendes dansekarriere. Heldigvis skal hun snart starte på college og tænke på noget andet.

Jase Winstead har en dyb hemmelighed, som han ikke kan fortælle til nogen. Især ikke til sin bedste vens smukke søster. Da han kyssede med Teresa, var det hedt og fantastisk som aldrig før, og selv om han ikke kan holde op med at tænke på det, ved han bare, at det ikke går. Han har andre forpligtelser og ikke tid til et forhold.

I sidste ende kan Jase og Teresa ikke ignorere de stærke følelser, de har for hinanden. Men da en tragedie rammer må det forelskede par beslutte, hvad de er villige til at gøre for at blive sammen, og hvad de risikerer at miste, hvis de går hvert til sit.

_________________________

Efter at jeg havde læst Vent på mig, glædet jeg mig til den her bog. Vent på mig udkom i Febuar, og Bliv hos mig mig udkom her i Juni og jeg synes det var fantastisk når vi læsere ikke skal vente i længere i 100 år på den næste bog i serien. Man kan sagtens læse Bliv hos mig, og Vent på mig, som enkel stående bøger, men jeg vil råde jer til at starte med Vent på mig, hvis i endnu ikke har læst nogle af dem, for man møder nogle personer i Bliv hos mig der også er med i Vent på mig og Vent på mig er lige så skøn som Bliv hos mig, så jeg kan ikke se nogle grund til, hvorfor man ikke skulle gøre det

I Bliv hos mig møder vi Teresa. Men faktisk har vi allerede mødt Teresa, da hun er Cameron’s lille søster, som er fyren Avery møder i Vent på mig. Vi høre ikke særlig meget Teresa og hendes fortid i Vent på mig da der er fokus på Avery og Cam, så jeg synes at det er rigtig skønt at hun får sin egen bog. Teresa er en fin skøn hovedperson. Hun har haft det svært i sit forhold, og ikke nok med det, så er hendes dansekarriere er sat på standby, men hun er fighter og hun er så opmærksom på hendes venner og de der omkring hende, hvilket er virkelig rørende. Teresa er vild med Jase, som er Camerons bedste ven, og jeg kan godt forstå at hun er vild med ham, for hold nu op hvor er han skøn! Man kan virkelig mærke at der er en tiltrækning imellem dem, men Jase har en hemmelighed, også holder han også afstand fordi hun er Camerons lille søster, men hvor lang tid kan de undgå hinanden, og den tiltrækning der er imellem dem?. Nu da Cameron er Teresas storebrors og Jaes bedste ven møder vi ofte ham og Avery, og det er et virkelig dejligt at møde dem igen, og se at de har det godt.

Jeg nød at læse Bliv hos mig. Den er lige så god som Vent på mig. Jeg elsker at vi er i det samme miljø, fra den forrige bog, men at Jennifer har fået skabt nogle nye hovedpersoner til den. Der er selvfølgelig en masse romantik, humor, og hede øjeblikke i bogen, men der er også flere alvorlige emner i bogen, som er nogle vigtige emner. Jennifer formår at givet plads til det hele, uden at der er noget tager overhånd og det så fint og velskrevet. Sport er lige til og man bliver hurtigt fanget af handlingen, så bogen vil være perfekt at have med i strandtasken. Hold om mig er den næste bog i serien (den skulle komme til efteråret) og jeg glæder mig sådan til at læse den, og jeg vil varmt anbefale serien, hvis du endnu ikke har læst den.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *