Blodets bånd af Sidsel Sander Mittet

 

Bog, hæftet Morika - blodets bånd af Sidsel Sander MittetOriginal titel: Blodets bånd. 
Serie: Nr 3 (af 3). 
Forlag: Forlaget Facet.
Kilde: Hæftet. 330 sider.

Udgivet: 04-01-2016.

Genre: Fantasy.

Forlaget skriver: Korau, Eshri og deres venner har slået Oryndro i Makan og reddet Aubr, men krigen er langt fra overstået. Selvom hilaer og morikanere nu kæmper side om side, er deres forenede styrker ikke nok.

Hvis de skal vinde krigen, må anderledes kræfter i spil. Alt har sin pris, men de er nødt til at gå videre på trods af store personlige omkostninger.

Samtidig kaster historien sin skygge ind over flokken, og snart må de sande, at det er nødvendigt at konfrontere fortiden for at vinde fremtiden.

Blodets bånd er tredje bog i trilogien Morika.

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Forlaget Facet.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.


Jeg havde virkelig set frem til Blodets bånd, da det er den sidste bog i en fantastisk serie, den forrige bog i serien havde en spændende afslutning, så jeg kunne ikke vente med at komme i gang med at læse den. Endnu en gang følger vi vores lille gruppe, der bliver ved med at kæmpe for det de tror på. Bogen har et højt tempo fra start til slut, og imens man sidder og vender den ene side efter den anden falder prikkerne på plads, og Sidsel formår at skrive en perfekt afslutning til serien.  

Endnu engang får vi historien fortalt fra Korau og Eshri synsvinkler. kapitlerne stifters imellem Eshri og Korau, og det fungerer rigtig godt. Korau og hilaerne kæmper deres kamp mod Oryndros soldater ude på marken, og Eshri, Oryn og Zaak er taget til Raudra, hvor de gør deres, for at befri Morika og hilaerne på Raudra.

Alt i alt synes jeg at det var unik og fantastisk læseoplevelse! Det hele hang sammen, og Sidsel sprog og medrivende handling gør at bogen er utrolig spændende at læse. Blodets bånd er den sidste bog i serien, men jeg håber at der kommer mere fra Sidsel med Morika og personerne i bogen, for det var en fornøjelse at dykke ned i hendes univers, og læse hendes fortryllende ord om det, og jeg vil varmt anbefale bogen til jer, der gerne vil læse en velskrevet dansk fantasy bog. 

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?

stjerner

Morika:Morika - blodets bånd

  1. Rent blod
  2. Vildhunden & Panteren
  3. Bog 3 (den sidst bog) bliver udgivet i 2016.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen