Blodrose af Andrea Cremer

Originaltitel: Bloodrose. Forfatter: Andrea Cremer Seire: Nightshade, #3.
Forlag: 
Sesam. Antal sider: 533. Udgivet: 30-09-2005. Format: Bog.

Han bøjede sig ned og hviskede i mit øre.
„Der er noget jeg altid har været bange for …“
„Hvad er det?“ hviskede jeg.
Hans stemme knækkede over: „At du al… aldrig vil være i stand til at elske mig. Rigtigt.“

Calla er ved at finde sig til rette hos Søgerne, og hun er med i kampenfor at få fat i de sidste dele til Elementernes Kors.

Men Calla bliver hele tiden i tvivl om hvem hun virkelig elsker, og hvem hun i sidste ende skal vælge til mage.
Hvis de altså overlever …

Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen 

Den ene krig efter den anden.
Bogen handler stort set ikke om andet end at havde personerne skal i til den ene krig efter den anden. Det kan måske være spændende, at læse om i det første 100 sider, men at skulle læse over 300 sider, hvor det stort set kun er om krig synes jeg er kedeligt. 

En Serie.
De to første i serien var jeg ret vilde med, så jeg glæde mig som et lille barn til den her. Problemet var bare at der var gået så lang tid fra den sidste bog til jeg begyndte på den her, så jeg kunne kun huske meget få ting fra de to første. Der for kunne jeg godt havde tænkt mig at der havde været et kort resume af de to første bøger, så man kunne følge med fra start af.

Et trekantsdrama.
Det seneste år, er det er begyndt at komme mange bøger med trekantsdramaer, hvilket er okay og sjovt at læse om til tider, men igen kan det være trettende at læse om i længenden. lige fra første bog begyndte trekantsdramaet mellem Cella. Ren og Shay.  Hvilket jeg enlig troede at var færdigt i bog to men sådan er det. Jeg havde håbet på Ren, så der for blev jeg også meget trist i sidste del af bogen. 

Alt i alt.
Er bogen helt okay, hvis man ser bort fra de her ting. Jeg synes at Andrea Cremer for serien godt afsluttet, dog blev jeg noget overrasket (jeg kan ikke nævne det, for ellers afsløre det for meget) over slutningen, men det giver god mening. Vi mister en del personer i den her bog, men det vil også være underligt, hvis det ikke skete. 

 Nightshade serien:
   

Comments

 1. Svar

  Vi må have købt bogen om hekse når den udkommer 😉
  Nu må jeg altså snart på læst de Nightshade bøger, jeg har dem alle tre til at stå på min hylde 🙂

  1. Svar

   Ja 😀 problemet er bare at der hele tiden kommer nye bøger som man gerne vil købe hehe.

   Tja det er jo op til dig selv 🙂 men det er en sød serie så det vil være trist at gå glip af den. specielt nu hvor du har dem

 2. Svar

  Ved du om 4-5 Kommer?8DD

  1. Svar

   nop .. jeg tror ikke at der kommer nogle.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *