Blog Challenge. 27 Maj

Hvad er der i din strandtaske?

Jeg går ikke særlig tit på stranden, for jeg ikke kan lide alt det sand der er der. Så hvis jeg vil ud og nyde solen. Vil jeg hellere gøre det på en græsplæne, skoven, eller ved slotsparken som vi har i vores by, Til det vil jeg tag det her med i min taksen, som jeg også ofte er indholdet i min hverdags taske. 

Fotor0527102938

Hvis jeg ente på stranden. Vil jeg også tag solcreme, badetøj, og håndklæde med. 

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

Comments

  1. Svar

    Har de stikkontakter på din strand? 😀

    1. Svar

      Jep :p det er en mega smart strand. Ej jeg har altid min oplader med, fordi mit batterier bliver dødt på ingen tid.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *