Bøgerne i 2018

2018 har været et rigtig godt læseår. Mit mål var at læse 25 bøger, men jeg fik læst 50. Jeg havde ikke nogle læse mål i løbet af året, og det har været rigtig rart, til gengæld har jeg været i en del læsemaraton blandt andet de to årlige Readathon til April og Oktober, og BookTube-A-Thon og det har  været så hyggeligt at deltage i dem. Her kan i se hvilken bøger jeg har læst her:

Jeg har fået læst en del fantasy bøger, men der udover har jeg også læst en del kærlighed, YA og New Adult. I år har jeg sat min Goodreads reading challenge til 30, men det vil være fint, hvis jeg kom op på omkring de 50 igen i år. Der udover vil jeg gerne udvide min læsevaner, i den form at jeg fx gerne vil læse flere biografier og spædnings romaner, og så vil jeg også gerne høre flere lydbøger.

Har i nogle læsemål for i år?

Comments

  1. Svar

    Lyder som et godt mål? jeg vil som minimum rigtig gerne læse 52 bøger, en for hver uge. Også har jeg som mål at læse flere bøger fra mine reoler og låne færre på biblioteket. Da de ulæste på hylden er blevet lige rigeligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *