Bøgerne til Dewey’s Readathon – April ’18

Nogle af bøgerne er anmeldereksemplarer fra forskellige forlag.

På lørdag har jeg sat kryds i kalenderen for der starter årets første Dewey’s 24 hour Readathon. Læsedøgnet starter kl 14 og slutter kl 14 om søndagen. Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg altid glæder mig til Readathon, men i år ser jeg eksra meget frem til det, for det gik rigtig godt med at læse i Marts (hvor jeg fik læst 6 bøger) men i April har jeg kanpt nok haft overskud til at åbne en bog, så jeg ser virkelig frem til en weekend, hvor jeg kan fordybe mig i bøgerne, og hygge med mig med jer andre på de sociale medier. I lørdag var jeg til Bogblogger evten, hvor emnet hed Realisme i YA-Litteratur. Jeg synes at der er nogle super fede bogtitler inden for YA genergen for tiden, og da jeg skulle vælge mine bøger til mit læse døgn, havde jeg lyst til at læse op til flere af dem, så jeg har fået en lille fin stak bøger. Jeg kommer ikke til at læse dem alle sammen, men jeg synes at det er rart at have noget forskelligt at vælge imellem.

I den her omgang har jeg valgt at jeg vil læse:

Archers stemme af Mia Sheridan. 384 sider. Lovebooks. Vundet på Jeanettes blog.
Da Archers stemme udkom fik jeg aldrig læst den. Men jeg har hørt rigtig meget om den, så da jeg vandt den på Jeanettes blog og modtog den kort tid efter, vidste jeg at jeg vil gemme den til Readathon. Mener faktisk også at Jeanette læste den til hendes, men i må ikke hænge mig op på det. Den er lidt stor, men hvis jeg kender Lovebook ret, så bliver man hurtigt fanget af bogen, så jeg er ikke skræmt af størrelsen af bogen.

Vejen til dit hjerte af J.P. Monninger. 415 sider. Lovebooks. Anmeldereksemplarer fra forlaget.
Vejen til dit hjerte udkom her den 19 April og jeg har lige fået den af forlaget. Den lyder virkelig god og jeg har glædet mig til at læse den. Dog er jeg lidt usikker på om jeg skal læse den nu, eller om jeg skal vente til sommer. For hovedpersonerne i bogen rejser fra sted til sted, og det lyder som en rigtig sød sommer læsning, men nu må vi se. Nu har jeg ihvertfald fundet den frem.

Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli. 360 sider. CarlsenPuls. Anmeldereksemplarer fra forlaget.
I starten af April var min veninde og jeg inde og se Love, Simon der er en filmatisering af Simon vs. the Homo Sapiens Agenda af Becky Albertalli. Men da jeg så filmen, fik jeg helt lyst til at læse hendes bøger. Fordelen ved hemmelige forelskelser forgår i samme univers. Det skulle enda siges at man kort møder Simon i bogen. Den udkommer den 24 April, og det var en af bøgerne der lå i Goodiebagen til Bogblogger eventet. Den lyder så god, og jeg glæder mig til at læse den!

Provinspis af Ditte Wiese. 229 sider. CarlsenPuls. Anmeldereksemplarer fra forlaget.
Provinspis udkom i sidste år, og selv om jeg har hørt en del til den og fulgt med i Dittes forfatterskab, så har jeg aldrig fået læst den. Men bogen var også en af dem der lå i vores goodiebags, og Ditte var forbi og talte om den, og det gav mig blod på tanden til at læse den! Den er en smule kortere end de andre bøger, så jeg tror at den vil være god til at læse til Readathon.

Skildpadder hele vejen ned af John Green. 364 sider. Høst&Søn. Fået i gave af Ventilen.
Skildpadder hele vejen ned fik jeg af Ventilen, efter at jeg havde holdt et oplæg for dem i December. Jeg har læst de feste af Johns Greens bøger, og jeg synes at han er genial, så jeg fulgte spændt med da de første rygter om at han vil udgive en ny bog. Jeg blev virkelig glad for bogen, men jeg har endnu ikke fået læst den, men jeg tænker at nu er det på tide at jeg får gjort det. Bogen har fået en del ros i blandt de danske læsere, så jeg er ret spændt på hvordan den er.

Stille! – Forbudt Kærlighed af Amanda Maxlyn . 170 sider. Palatium Books. Palatium Books.
Stille! – Forbudt Kærlighed udkom den 1 April og da jeg pakkede den ud og så hvor kort den var tænkte jeg at den vil være perfekt til de sene timer på Readathonet. Ud fra bagside teksten vil jeg tro at det er en erotisk/kærligheds boge, og det plejer at gå hurtigt med dem, så det er også en af grundene til at den kom i min bogstak.

Jeg har ikke særlig mange aftaler i ugen, hvilket jeg synes er rart, for så har jeg tid til at forberede mig til det. Da det er helligdag om fredagen, regner jeg med at handle ind om torsdagen, så jeg ikke skal tænke på det om lørdagen. Deltager du? Og har du fundet ud af hvad du vil læse, og hvilken snacks der skal i skålene?

 

Comments

 1. Svar

  Nogle dejlige bøger du har valgt 🙂 Jeg tror desværre jeg må nøjes med at læse i studierbøger hele næste weekend, men måske jeg kan klemme en enkelt skønlitterær bog med 😉

 2. Svar

  Uh, en fin stak 🙂 Jeg skal være med for tredje gang og glæder mig helt vildt. Jeg har en helt masse bøger, jeg er igang med (som i virkelig mange, over tyve), så jeg planlægger at bruge readathonet til at få læst bøger færdig frem for at starte på nye … Men nu må vi se om jeg helt kan holde mig fra alle de nye bøger, jeg har fået samlet mig, de virker tit så fristende 🙂

 3. Svar

  Jeg har også ‘Fordelen ved hemmelige forelskelser’ af Becky Albertalli på listen, bare på engelsk. Er spændt på at se om den er hypet værd 😀

  Jeg har heller ikke særlig mange aftaler i denne uge, hvilket er skønt. Det betyder mere tid til forberedelser 🙂

  Knus

 4. Svar

  Sikke en lækker stak og især Archer’s Stemme.. Glæd dig.. <3

  Glæder mig helt vildt til readathon.. <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *