Bøgerne til Dewey’s Readathon – April ’17

Nu er der ikke mange dage til forårets Dewey’s 24 hour Readathon. Læsedøgnet starter på lørdag kl 14 og slutter kl 14 om søndagen. Normalt plejer jeg at være rimlig hurtigt til at finde ud af, hvilken jeg vil læse, men i den her omgang har det taget mig en del tid at finde min læsestak.  Når jeg skal vælge bøger til Readathon, vægler jeg gerne nogle blande bøger, ud fra bogens genere og side antal. Der udover vil jeg gerne læse noget, med et let sprog og spædende historien der fanger mig med det samme, så jeg bliver så opslugt af bogen, at nærmest ikke kan ligge den fra mig igen, før jeg har vendt den sidste side. I den her omgang har jeg valgt at jeg vil læse:

● Skrøbelige skønhed af Amy Harmon. Jeg har hørt en del om Skrøbelig skønhed, for den var rimlig populær da den blev udgivet. Jeg har haft den siden Februar, men jeg har endnu ikke fået læst den, da jeg gerne vil gemme den til Readathon. Jeg har læst en lille læseprøve, der bestod af få sider, og der synes jeg den virkede rigtig god, så jeg er spændt på at, se hvordan rasten af bogen .
● Englens søn af Jette Kjær Petersen og Eva Götzsche. Englens søn er andet bind af lygtemandens datter. Jeg var ret begejstret for den første bog i serien, så jeg ser frem til at læse Englens søn.
 Vi andre bor her bare af Patrick Ness. Siden jeg læste Monster af Patrick Ness til sidste omgang Readathon og mødt ham på bogforum, har jeg haft lyst til at læse mere af ham. Jeg fik Vi andre bor her bare  af min Secret Santa sidste år, men jeg har endnu ikke fået læst den, så nu skal det være nu.
● Sværd af glas Af Victoria Aveyard. Rød dronning læste jeg også til efterårets Readathon. Jeg var helt opslugt af bogen, så jeg glemte tid og sted, og jeg håber at det sker med Svær af glas. Jeg har glædet mig til at læse forsættelsen, for jeg er spændt på at se hvad der kommer til at ske med Mare, oprørsgruppen og ikke mindst folk fra hoffet.
● Findes der en, findes der flere af Mhairi McFarlane. Da jeg læste Fra og med dig faldt jeg for Mhairi lette og humoristiske sprog, så da jeg var færdig med den, tænkte jeg at Findes der en, findes der flere vil være oplagt til Readathon, specielt til de sene natte timer.

Jeg har endnu ikke belstuttet mig for, hvad jeg vil købe af snacks/drikkels til læsedøgnet, men jeg regner med at jeg vil købe noget bland selv slik og lave en kage. Deltager du? Og har du fundet ud af hvad du vil læse, og hvilken snacks der skal i skålene?

 

2 tanker om “Bøgerne til Dewey’s Readathon – April ’17

  1. Jeg har endelig fået mine bøger på plads. Havde så svært ved at begrænse mig, så det blev til 6 bøger. Regner slet ikke med at få læst dem alle, men så er der lidt at vælge imellem, hvis man går død i en bog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen