Bøgerne til Dewey’s Readathon – Oktober 17

I morgen er det endelig blevet tid til efterårets Readathon, og jeg har glædet mig siden det siden April, hvor der sidst var Readathon. I løbet af ugen har jeg tænkt over, hvilken bøger jeg vil læse og ikke mindst hvor mange.Normalt er mine læsestak støre med 5-6 bøger men i år har jeg besluttet mig for at vælge en lidt mindre læsestrak, da jeg ved at jeg alligevel ikke får læst 5-6 bøger på et døgn, og, hvis jeg  finder ud af at jeg hellere vil læse noget andet, så finder jeg dem bare på reolen.

● Alias Alex af Jenn Bennett. Jeg elsker Lovebooks bøger. De fanger en med det samme om det så er en sukkersød, hed eller tragisk kærligheds historie, så der for har jeg valgt at jeg vil starte Readathon med Alias Alex af Jenn Bennett. Jeg har læst en lille læseprøve af den, og lige siden har jeg haft lyst til at få fat i bogen og læse den færdig, så jeg er glæder mig til at læse den, og hygge mig med den til Readathon. 
●Klonerne (Sagaen om Talon #4) af Julie Kagawa. Sagaen om Talon serien er en af min nyeste ynglings serier. Jeg elsker Julie sprog og hendes univers, og sådan som den forrige bog sluttede, så er jeg virkelig spændt på, hvordan klonerne er og jeg sikker på at bogen har en navepierne fortælling, der kan holde mig vågen ude på natte timerne. 
Dødens mærker af Veronica Roth. Jeg var ret vild med Divergent serien. Jeg har hørt en del blandende meninger om Dødens mærker, men den lyder virkelig spændende, så jeg er ret spændt på at se, hvordan den er så der for røg den med i læsestakken.
● Adorias diamant af Richelle Mead. Adorias diamant har jeg hørt rigtig meget om på Youtube, så jeg glæder mig til at læse den. Jeg læste Vampyr Akademiet, og jeg håber at Adorias diamant er lige så god som Vampyr Akademiet.

Det var min lille læsestak. Jeg har ikke rigtig fået købet nogle snacks, så det skal jeg have købt i morgen. Jeg har set at der er en del slik i butikkerne pga Halloween, så det skal nok blive farligt at handle i morgen. Sidste år fik jeg slet ikke spist alt det jeg havde købt, så i år vil jeg gerne prøve at begrænse mig lidt, men nu må vi se, hvordan det går . Deltager du? Og har du fundet ud af hvad du vil læse, og hvilken snacks du vil have i skålene?

 

4 tanker om “Bøgerne til Dewey’s Readathon – Oktober 17

 1. Det er så hyggeligt at du er med at håber vi kan snappe lidt som vi plejer.. <3
  Jeg har forberedt det hele til i morgen, for jeg ved bare at pludselig løber tiden fra mig..
  Har fundet bøger frem, fået ryddet op og støvsuget, handlet, bagt pizza snegle og forberedt et blogindlæg..

  Håber jeg er ret frisk i morgen, for så vil jeg prøve om jeg lige kan træne lidt og måske få en lille lur inden vi skal igang.

  Håber du får en skøn weekend og et dejligt readathon.. Knus <3

 2. En så skøn bunke med bøger, som du har valgt 🙂 Jeg kan næsten ikke vente til kl slå 14, men så er det godt at vi skal have bagt en lille kage 🙂
  Glæder mig til at kigge med hos dig!

 3. Det er nogle flotte bøger, du har valgt 🙂 Jeg har valgt en lidt blandet stak, særligt gys, men også dramatik, eventyr, børnebøger og en graphic novel. Nu skal jeg ud at købe snacks 🙂 Håber du får et dejligt readathon, jeg glæder mig til at følge med i det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen