Bogforum 2012. #3

Det her bliver det sidste indlæg om bogforumet i år, da jeg allerede har skrevet en del, men jeg følger at jeg lige må runde det af. Jeg var som sagt der inde i går med en veninde, noget som vi havde aftalt i rigtig lang tid, og udover det var det også min første gang, så jeg så ret meget frem til at se hvad det var.

Hun fik fri kl 11.15 og da jeg går hjemme, aftalte vi at vi tog afsted når hun fik fri. Ingen af os havde fået noget frokost, fik vi købt noget, som vi spiste i toget, som gik fint ud over lidt små problemer med Metroen. Da vi kom der ind gik var bare rundt, for vi havde ikke nogle planer eller noget vi skulle nå. Senere kom min morsom vi gik sammen med, ved 17 tiden tog vi hjem, efter at vi havde set det vi skulle se.

Jeg blev ret overvældet over at det var så sort, jeg er glad for at jeg havde et kort, for eller vil jeg havde faret vild! Min veninde og jeg fik os en lille snak med Helle RydingPernille Eybye og Lisa Aybike Kir, samt nogle personer fra forlaget Science Fiction Cirklen og Pernille fra forlaget Alvilda.

Det var rigtig fedt at snakke med dem, som man har skrevet med og jeg blev ret overrasket over så søde, og lige til at de var at snakke med, og de gav sig til at snakke med en hvilket var ret fedt, og jeg skal helt klart med til næste år. Dog synes jeg at det var mærkeligt at der ikke var studierabat alle dage, for hvis det havde været der i alle dage, vil jeg nok havde taget der ind igen. Der var også rigtig varmt der inde, så det var træls at det kostede 30 kr for at komme af med sin jakke.

Jeg fik kun 3 bøger med hjem men dem er jeg også rigtig glad for dem alle sammen, jeg glæder mig til at læse dem. Hvis der var flere der havde taget i mod mit kort, havde jeg købt flere bøger, men så ved jeg bare til næste gang at jeg skal have flere kontanter med.

Den første bog jeg fik var Blodslaven af J. R. Ward, som jeg selv fik købt. Jeghavde skrevet med Tellerup, som skrev at den vil være der, så den havde jeg besluttet at jeg vil købe, da jeg elsker den serie! Den næste bog jeg fik var I Pandoras æske af Pernille Eybye, med en lille hilsen fra hende. Den sidste bog var lidt uventet, ja jeg viste faktisk ikke at hun havde skrevet den, men jeg fik lov til at anmelde Lisa Aybike Kir‘s bog Fra Aalborg til Hollywood, som er min første biografi bog, så den er jeg ret spændt på at læse, i den fik jeg også en lille hilsen.

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god og hyggelig dag! Jeg skal helt klart med til næste år, selv om jeg var godt træt da jeg kom hjem. Næste gang kunne jeg godt finde på at tage afsted en hel weekend, men på den anden side, synes jeg også at det var helt fint med bare den ene dag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen