Bogforum 2016 – Bøgerne

På Bogforum er der den ene stald efter den anden der viser deres bøger frem og lokker med tilbud der frister. Når ikke høre på en forfatter elller står i kø til en signering så synes jeg at det er rigtig hyggeligt at gå rundt og kigge på bøgerne. For ofte peljer forlagene at komme med en masse nye bøger her til efteråret.

Når det så er sagt så regnede jeg ikke med at jeg vil købe nogle i år, da de bøger jeg gerne vil have kommer til at stå på min ønskeseddel. Men forlagene er super søde, og inden jeg fik set mig om havde jeg fået en del bøger, og jeg tænkte at jeg vil bruge mit sidste indlæg om bogrum til at vise dem frem, så i kan se, hvad for nogle skønehder jeg fik med hjem til reolen.

dsc_0175-kopi

  • Skyggernes dronning af C.J. Redwine. Anmeldereksemplar fra Turbine.
  • Rubinrød af Kerstin Gier. Fra Turbine. Anmeldereksemplar fra Turbine.
  • Throne of Glass af Sarah J. Maas.  Anmeldereksemplar fra Tellerup.
  • XY af Nicole Boyle Rødtnes. Anmeldereksemplar fra Alvilda.
  • Gennem sløret af Nicole Boyle Rødtnes. Anmeldereksemplar fra Alvilda.
  • På kant med livet af Jennifer Niven. Anmeldereksemplar fra Alvilda.
  • Det blå dyb af Jennifer Donnelly. Anmeldereksemplar fra Alvilda.
  • Calendar Girl 4 af Audrey Carlan. købt hos plusbog.
  • Kadaverdoktoren af Lene Kaaberbøl. Fik jeg fordi jeg købte Calender Girl.

Jeg er virklig glad for bøgerne og jeg glæder mig til at læse dem. Fik i nogle spænende bøger med hjem fra Bogforum?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen