Bogforum 2016 – Lørdag

Lørdag sker der hel del på Bogforum. Det er der hvor der er felst mennesker, for det er ofte om lørdagen, hvor der er en masse spændende ting på programmet. Jeg havde selv en del ting jeg skulle opleve, så jeg var der ude lidt i 10, og allerede der var der lang kø for at komme ind. Jeg var en del af prassen i år, og de har deres egen indgang, så jeg slap heldigvis for køen 😛
dsc_0101-kopi dsc_0104-kopi dsc_0109-kopi dsc_0110-kopi dsc_0117-kopi

Kl 11 skulle Nicole Boyle Rødtnes signere sine bøger. Hun har skrevet nogle super gode bøger, blandet andet Iltyv serien, som er en fantastisk serie! Jeg har læst bog 1 og 2, som jeg havde dem med hjemmefra. 3’erne er det sidste bind, og den udkom om fredagen. Så lidt over 10 gik jeg over til Forlaget Alvilda, for at købe den, så jeg kunne få den med hjem og en signering i alle bøgerne i serien. På vej der over stødt jeg på Haidi Wigger Klaris hos Tellerup og hun var så sød at signere Sjælens pris. Imens hun gjorde det, snakkede vi om hendes nye projekt og det lyder godt nok spænende! Jeg glæder mig til at mere om det. Da jeg kom over til Forlaget Alvilda, stødt jeg tilfældig på min kontakt person fra forlaget, og hun var så sød at give mig Ilttyv 3: Gennem sløret og derudover fik jeg også XY af Nicole Boyle Rødtnes, På kant med livet af Jennifer Niven og Det blå dyb af Jennifer Donnelly. Mange tak for det!

Der var stadig noget tid til at Nicole kom, så imellem tiden gik jeg over til DreamLitts, for der blev Katja interviewet af Sabrina. Interviewet handlet blandet andet om hendes nye bog De 7 synder og meget mere. Fra DremLitts gik jeg tilbage og til Alvilda, og fik signeret mine bøger af Nicole. Det er ikke første gang jeg hilser på hende og det var hyggeligt at hilse på hende igen.dsc_0123-kopi

Kl 11:50 skulle Patrick Ness på scenen hos Gyldendal. Den mand altså. Han er bare genial! Man kan mærke at han har noget på hjerte og imens han svare på sine spørgsmål er han super nærvær og der var op til flere gange, hvor han fik os til at grine. Midt under sit interviewet skulle han lige tag et billede til Instagram af publikum (og jeg kom med på det) og han er total cool omkring det hele. Efter at jeg har snakket med ham, og hørt ham snakke om sine bøger, fik jeg endnu mere lyst til at læse ‘Vi andre bor her bare’ og ‘Mere end det’.

dsc_0133-kopi dsc_0128-kopi dsc_0140-kopi dsc_0145-kopi dsc_0156-kopi

Da Patrick Ness var færdig havde jeg nogle timer, hvor jeg ikke havde noget på programmet, så der fik jeg slappet af i presserummet, hilst på de forlag jeg gerne vil hilse på, samt signeret Dinea – Modertræets Datter af Louise Haiberg. Kl 15 var jeg og en masse andre bloggere inviteret til bobler og en snak hos Tellerup. Da vi ankomd stod ansatte og fortterne tog imod os, det var så fint, og der fik jeg blandet andet signeret Vejen til Panteon af Boris Hansen og snakket med Christina Bonde, vi fik detsvære ikke de fine skildte men tilengæld fik vi en lækker goodiebag, med bogen Throne of Glass #1: Kongens forkæmper af Sarah J. Maas.

dsc_0164-kopi dsc_0166-kopi dsc_0170-kopi

Klokken var ved at blive mange, men der stod stadig to ting på programmet. Fra Tellerup gik jeg dirkte over til en signering med Audrey Carlan. Der var så lang kø, så de måtte stoppe den, da hun skulle op på scenen. Vi fik at vide at hun vil singere igen efter hendes interviewe, og det skulle tag 20-30 min. Jeg havde blevet der, og hørt på det, hvis ikke det var fordi jeg ikke skulle til en signering med Malene Sølvsten, der har skrevet Ravnenes hvisken, som er blevet en af mine yndlings bøger. Hos Malene var jeg en af de første i køen, så det var heldigvis hunrtigt overstået og i mellem tiden var Audrey blevet interviewet, og i gang med at signere igen, hvilket var ret helditig for så fik jeg mine bøger signeret 😀 Både Audrey og Malene er nogle super søde kvinder, og jeg er så glad for at jeg fik hilst på dem begge to.dsc_0173-kopi

Fra bogforum skulle jeg hjem og have and hos familien. Jeg var helt færdig, men det var super hyggeligt og maden var rigtig lækker! Jeg kommer fra en læse gald familie, så de skulle også høre om alt det jeg havde oplevet på bogforum. Jeg havde også adgang til om søndagen, men jeg havde brug for at slappe af, så jeg blev hjemme. Bogforum var som altid hyggeligt og det var dejligt at møde alle dem jeg fik hilst på i løbet af dagene.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Comments

  1. Svar

    Hvor ser det bare hyggeligt ud, og det er så spændende at læse om din weekend 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *