Bogforum 2017 – Fredag

Bogforum plejer at være årets fest for os bogelskere – nogle gange skulle man næsten tro at man havde tømmermænd efter sådan en weekend med forlag, forfattere, bogbloggere, presse folk  m.m under samme tag, for sådan følgest det nærmest om søndagen. Men jeg elsker bogforum, det er et af årets højdepunkter, så jeg ligger gerne med bogtømmermænd for et par dage i Bogforum. Normalt plejer jeg at have en masse ting på programmet, så jeg nærmest ikke har tid til andet, men i år havde jeg stort set intet på programmet og det var rigtig rart, for så havde jeg tid til at gå rundt og nyde det hele.

Jeg kom om fredagen ved 10 tiden, men der var noget tid før jeg skulle til Nicole Lars Gabel signering, så inden det var jeg rundt og hentet nogle goodiebag, og hilst på nogle forlag. I efteråret har Nicole Boyle Rødtnes fået udgivet sine de to første bøger i Ilttyv trioligen i boghandlerne.  Alvilda har reklameret en del med det, blandet andet havde de en kæmpe plakat på væggen, og en tv skærm med bogtrailer (jeg har også set den i biografen) og mit blog navn står både på bøgerne, plakaten og bogtrailer, hvilket er mega stolt over! Jeg fik en mini udgave plakaten og Nicole var så sød at signere den uden at kigge mærkelig på den.

Jeg har aldrig hørt eller læst noget med Kenneth Bøgh Andersen. Men da jeg hørte om Skæbnemageren, og  Kenneth og Lars Gabel samarbejde om den, så blev jeg ret interesseret i den, for den lød virkelig spændende, og jeg kunne godt finde på at læse den på et eller andet tidspunkt.

Da vi var hos HarperCollins Nordic var Mhairi McFarlane der og hun var så sød at signere mine bøger, som jeg ikke havde haft med om onsdagen. Hun kunne godt huske mig og det var super hyggeligt at hilse på hende og dem der køre HarperCollins Nordic. Selv om jeg havde Mhairi McFarlane om onsdagen, så valgte jeg at høre hende da hun var på den Hvide scene. Det var ret svært at høre hende, fordi lyden var lav og fordi hun for det meste sad skrå og front mod hende der interviewet hende, men det var stadig spændende interview.

Efter det var eg forbi LMS, for at hilse på Peter der har skrevet Cutter. Første gang jeg mødt Peter var til hans reception med Et glimt af gensynsglæde, siden da har vi haft kontakt med hinanden på de sociale medier og jeg har fulgt ham i hans arbejde med Cutter. Jeg fik en lang sank med ham, og hans LMS kollega om det deres arbejde og mit med at holde fordrag om ensomheden. Peter var så sød at skrive en hilsen  i min bog og så fik jeg en M&M’S, samt mere undervisnings stof i forbindelse med spiseforstyrrelser og selvskade.

Inden jeg tog hjem var jeg unde og spise med nogle andre bloggere, og det var sådan en hyggelig måde at få afsluttet dagen på. Da jeg kom hjem var jeg godt træt og lange arme efter alt det jeg havde gået og slæbt rundt på. Som i kan se fik jeg en del ting, og for at det her indlæg ikke bliver for langt, får i et indlæg om lørdagen samt et indlæg, hvor jeg viser jer, hvilken ting jeg fik med hjem fra messen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *